PNL are un nou purtator de cuvant

Vineri, 23 Ianuarie 2015, ora 20:40
3974 citiri
PNL are un nou purtator de cuvant

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a anuntat ca deputatul Ionut Stroe este noul purtator de cuvant al partidului si a precizat ca un lider judetean s-a retras din functie.

"PNL a votat si noul purtator de cuvant, in persoana lui Ionut Stroe", a spus Alina Gorghiu, vineri, dupa sedinta Biroului Politic al partidului, de la Iasi, ea insasi fost detinator al acestei functii, care a mentionat ca l-a propus pe deputatul de Dolj.

"Azi mi s-a incredintat o mare responsabilitate, aceea de a reprezenta Partidul National Liberal in relatia cu mass-media si de a fi parte a imaginii si exprimarii sale publice. Le multumesc colegilor pentru incredere! Sunt onorat.

Am privilegiul de a face cativa pasi. Sunt constient de importanta si cerintele acestei functii. Actiunile mele vor vorbi in numele meu", a scris pe Facebook Ionut Stroe, la putin timp dupa anuntul de vineri.

In varsta de 35 de ani, Ionut Stroe este liderul PNL Craiova, vicepresedintele grupului parlamentar PNL si membru in Comisia pentru politica externa, precum si in Comisia pentru afaceri europene, potrivit biografiei postate pe site-ul personal.

Totodata, deputatul este membru al delegatiei Romaniei la Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei, pe care o conduce din februarie 2013.

Ionus Stroe are doua mastere, unul in drepturile mului si altul in finante si administrarea afacerilor, ambele la Universitatea din Craiova. El a absolvit si doua facultati, si anume Facultatea de Drept si Facultatea de Automatica, Calculatoare si Electronica in limba engleza, de la aceeasi institutie de invatamant.

Ionut Stroe nu este purtator de cuvant la PNL. Inca

De asemenea, presedintele PNL a anuntat ca presedintele PNL Giurgiu, Vasile Mustatea, s-a retras din fruntea organizatiei judetene, dupa un an si jumatate, din motive de sanatate, el fiind inlocuit de deputatul de Calarasi Raluca Surdu.

In varsta de 36 de ani, aceasta este avocat, mediator si consilier juridic al RA-APPS, din anul 2006, precum si vicelider al grupului parlamentar al PNL si membru in Comisia pentru administratie publica si amenajarea teritoriului.

"Sunt onorata ca am fost desemnata de catre conducerea centrala a partidului sa dau o mana de ajutor colegilor din filiala Giurgiu, dupa un an 2014 foarte dificil pentru ei. Este o provocare pe care o accept pe linie de partid si sub aspect organizatoric", a scris pe Facebook Raluca Surdu.

Coaliția menține suspansul privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. PNL: ”O analiză de etapă”
Coaliția menține suspansul privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. PNL: ”O analiză de etapă”
Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat luni, 22 aprilie, că din punctul de vedere al liberalilor, medicul Cătălin Cîrstoiu are o foarte bună reputaţie ca manager şi medic...
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
#Ionut Stroe purtator cuvant PNL, #nou purtator cuvant PNL, #presedinte PNL Giurgiu schimbat, #Gorghiu purtator cuvant PNL , #PNL