Doi parlamentari PNL, critici dure la adresa partidului. Gorghiu: Nu voi cere excluderea lor

Marti, 07 Iunie 2016, ora 23:26
4444 citiri
Doi parlamentari PNL, critici dure la adresa partidului. Gorghiu: Nu voi cere excluderea lor
Foto: Facebook/Alina Gorghiu

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a afirmat marti ca nu va cere conducerii partidului sa aprobe excluderea deputatului Theodor Paleologu si a senatorului Cristian Bodea.

Ea a precizat insa ca este posibil ca Biroul Politic Central sa discute despre declaratiile critice facute de acestia ca urmare a rezultatelor de la alegerile locale, potrivit News.ro.

"Nu sanctionez delicte de opinie. Ati vazut ca domnul Paleologu a facut campanie pentru Nicusor Dan. Eu nu voi propune excluderea lui sau a lui Cristian Bodea care a avut un limbaj execrabil, nedemn de un parlamentar PNL, dar nu este exclus ca aceste cazuri sa fie discutate in BPC", a declarat Alina Gorghiu.

Senatorul PNL Cristian Bodea a declarat, luni, ca in urma rezultatului de la alegerile locale, filiala Bucuresti trebuie "decapitata si trebuie adusi oameni noi".

Totodata, el a aratat ca in acest moment exista riscul ca partidul sa cada sub pragul de 30% la nivel national, ceea ce il aduce la nivelul din momentul fuziunii. Bodea a mai spus ca PNL trebuie sa se delimiteze de presedintele Iohannis.

"In primul rand, trebuie sa plece toti cei care au contribuit la dezastrul de la Bucuresti, toata echipa de acolo, cei care au coordonat, au gandit, au coordonat. Toti sunt varza", a spus Bodea, precizand ca rezultatul de la Bucuresti este efectul lipsei de strategie a echipei de la Capitala.

Cristian Bodea a acuzat "mascarada care a avut loc la Bucuresti, cu cei patru candidati, incepand cu Cristian Busoi".

Citeste mai multe despre criticile aduse de Cristian Bodea liderilor PNL

La randul sau, Theodor Paleologu a criticat conducerea PNL inca din timpul campaniei electorale in legatura cu strategia adoptata pentru alegerile din Bucuresti.

Astfel pe 1 iunie, Paleologu afirma, la RFI, ca PNL merge spre un "dezastru garantat", pentru ca refuza sa il sustina pe Nicusor Dan ca unic candidat al dreptei.

Duminica seara, dupa anuntarea exit-poll-urilor, Paleologu sustinea ca, daca partidul vrea sa mai aiba o sansa de a conta, conducerea formatiunii liberale trebuie sa plece.

Paleologu, atac la doi lideri PNL: Declaratiile despre Nicusor Dan, nerusinate imbecilitati

"Conducerea PNL este principalul vinovat pentru dezastrul alegerii Gabrielei Firea in functia de primar general. Ma astept la un tsunami de revolta si furie a alegatorilor de dreapta impotriva acestei conduceri lamentabile", scria Paleologu pe pagina sa de Facebook.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Cristian Bodea atac PNL, #Theodor Paleologu conducere PNL critici , #presedinte PNL