Gorghiu: Am fost amenintata in ziua votului in cazul Sova, ma insotesc masini din coloana neoficiala

Joi, 26 Martie 2015, ora 18:07
5961 citiri
Gorghiu: Am fost amenintata in ziua votului in cazul Sova, ma insotesc masini din coloana neoficiala
Foto: Facebook/ Alina Gorghiu

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, sustine ca a fost amenintata in mai multe randuri, ultima oara chiar miercuri, in ziua votului din Senat privind incuviintarea arestarii lui Dan Sova. Totodata, deputatul spune ca este "insotita" de "masini din coloana neoficiala".

"Pentru cei sincer ingrijorati de avalansa de subiecte si 'dezvaluiri' reincalzite (pe multe dintre ele le-am lamurit de-a lungul timpului) le transmit atat: fiti linistiti, nici amenintarile pe care le-am primit, mai ales, in ultimele zile, cu precadere in ziua votului de la Senat, nici masinile din coloana neoficiala, care ma insotesc de cateva luni, nici isteria mediatica la comanda nu ma impresioneaza.

Nu exista nimic in activitatea mea politica si profesionala care sa fi fost vreodata in contradictie cu legile Romaniei. Restul sunt inventii", a scris pe Facebook Alina Gorghiu, facand referire la votul din Senat, de miercuri, in cazul Dan Sova.

Gorghiu: Sova se agata de numele meu. Le-am transmis colegilor sa nu se lase intimidati

Aceasta spune ca Victor Ponta o compara fie cu Elena Ceausescu, fie cu Elena Udrea, aratand ca premierul se teme de consecintele legale ale votului din Senat.

Scandal dupa votul in cazul Sova - PNL contesta la CCR si cere alegeri anticipate

"Asa cum am anticipat, dl Victor Ponta si asociatii au starnit stihiile pentru a demonstra romanilor ca sunt fie Elena Ceausescu, fie Elena Udrea. Oare atat de mult se teme domnul Ponta de consecintele legale, nu cele impuse de dl Tariceanu, ale votului din Senat incat sa mobilizeze atatea energii impotriva mea?

Nu consider linsaj ceea ce face dl Ponta prin interpusi, ci o comedie, cu o regie de categoria C. Toate elementele procesului mediatic la care asist de doua zile nu sunt altceva decat subiecte care de-a lungul timpului au mai fost incalzite, cu aceeasi credibilitate: zero.

Nu voi raspunde punctual, asa cum si-ar dori cei care distribuie mizerii pentru dl Ponta, nu as face altceva decat sa ma scuz in fata unor alegatii care nu au alt scop, decat acela de a se multiplica din propria inconsistenta. Cei care trebuie sa se scuze sunt cei care orchestreaza aceasta campanie. Trebuie sa se scuze, in primul rand, pentru modul in care conduc Romania", a mai notat Alina Gorghiu.

Mirul salveaza parlamentarii de DNA: Sova scapa, Valcov poate fi arestat, PNL sesizeaza CCR

Cazul Sova: Un ministru o ataca pe Alina Gorghiu: S-a transformat in "Coana" Leonida

Dan Sova a fost scapat, miercuri, de colegii sai din Senat de arestare preventiva, acestia votand impotriva cererii DNA. La fel ca si senatorul Varujan Vosganian in urma cu cateva saptamani, Sova le-a vorbit colegilor despre Dumnezeu, Buna Vestire si a fost uns cu mir in plenul Senatului. Senatorul PSD le-a cerut colegilor sa respinga prin vot solicitarea procurorilor.

F.N.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Alina Gorghiu amenintari, #Gorghiu declaratii Ponta, #Gorghiu vot Sova, #Gorghiu masini coloana neoficiala , #presedinte PNL