Gorghiu: Daca Ciolos bate la usa si spune ca vrea sa fie presedintele PNL nu am niciun fel de rezerva

Miercuri, 02 Decembrie 2015, ora 23:07
3887 citiri
Gorghiu: Daca Ciolos bate la usa si spune ca vrea sa fie presedintele PNL nu am niciun fel de rezerva
Foto: B1TV

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat, miercuri, ca formatiunea sa este deschisa pentru orice om care performeaza, inclusiv din actualul Guvern, aratand ca daca premierul Dacian Ciolos ar dori sa candideze la conducerea partidului nu are niciun fel de rezerve.

"Eu am spus de foarte multe ori ca sunt deschisa la orice resursa umana, inclusiv din acest Guvern, daca performeaza, pentru ca asa cum fata de oamenii politici suntem atenti si adaugam criterii de integritate este firesc ca si cu oamenii din Guvernul Ciolos sa fim atenti sa nu le dam un cec in alb, sa vedem daca performeaza.

Daca Ciolos bate la usa si spune ca vrea sa fie presedintele PNL? Eu nu am niciun fel de rezerva sa tin un om de valoare la usa sediului, il invit inauntru. Trebuie vazut in urma unei competitii daca omul acela face fata sau nu face fata. O candidatura pentru PNL este deschisa pentru oricine din partidul acesta. Nu doar domnul Ciolos poate sa vina sa candideze. Sa nu credeti ca sunt femeie tanara si mi-e frica de o candidatura", a declarat Gorghiu la B1 Tv.

Ciolos: Nu ma intereseaza sa particip la alegerile din 2016

Ea a sustinut ca prioritatea premierului Dacian Ciolos in acest moment este guvernarea.

"L-am auzit pe primul ministru raspunzand la intrebarea unei moderatoare, daca intra in politica, si a fost cat de poate de rezervat in acel raspuns cu privire la aceasta ipoteza. Sunt convinsa ca prioritatea domnului Ciolos este guvernarea in acest moment si este firesc sa isi doreasca sa reuseasca, se concentreaza pe actul executiv", a spus liderul PNL.

#Alina Gorghiu Dacian Ciolos, #Dacian Ciolos presedinte PNL, #Dacian Ciolos politica , #presedinte PNL