Gorghiu, despre candidatul PNL sustinut de Piedone: Ce sa-i fac? Sa-l incui in sediu? Este major, vaccinat (Video)

Joi, 26 Mai 2016, ora 19:45
2738 citiri
Gorghiu, despre candidatul PNL sustinut de Piedone: Ce sa-i fac? Sa-l incui in sediu? Este major, vaccinat (Video)
Foto: Arhiva Ziare.com

Copresedintele PNL Alina Gorghiu sustine ca are mainile legate in ceea ce priveste alianta facuta de candidatul liberal pentru primaria Sectorului 4 al Capitalei, Razvan Sava, si controversatul Cristian Popescu Piedone, care candideaza pentru un post de consilier de pe listele altui partid.

Gorghiu a aratat ca nu este posibila sanctionarea colegului sau liberal, deoarece in statut nu este inclusa nicio forma de pedeapsa pentru astfel de situatii, informeaza News.ro.

Candidatul PNL care se afiseaza cu Piedone - Ce spune Gorghiu despre o excludere a lui Sava

"Ce sa fac cu Razvan Sava, sa il incui in sediu ca sa nu iasa in locurile publice din sector pe unde merge Piedone? Este major, vaccinat. Nu pot sa arestez un candidat la sediu sau sa il incui in sediul de partid. El are de facut campanie in Sectorul 4, unde si respectivul domn este competitor electoral si isi face campanie", a transmis copresedintele PNL.

Alina Gorghiu a opinat ca alaturarea de PSD e nefericita, insa aceasta considera ca este optiunea lui, pe care si-o asuma si care va fi decontata la un moment dat.

In ciuda criticilor venite din partid, Razvan Sava nu s-a lepadat de sprijiul lui Piedone, care vrea sa ajunga consilier local, candidand pe liste din partea PPU, partidul Mariei Grapini.

Liberalii au batut palma cu Piedone la Sectorul 4

"Fac aici precizarea in numele meu si al colegilor mei liberali: PNL sustine lista de consilieri a PNL pentru Consiliul Local si nici o alta lista. Domnul Cristian Popescu Piedone a decis sa sustina candidatura mea pentru functia de primar al Sectorului 4, deoarece partidul domniei sale, PPU, nu are un candidat la aceasta functie. De asemenea, dl.Piedone sustine lista de consilieri a PPU pe care, de altfel, o deschide. Atat eu, cat si colegii mei din PNL Sector 4 sustinem lista de consilieri a PNL", a precizat de curand Razvan Sava.

Sava agita apele in PNL, dupa ce s-a pictat pe fata cu Piedone: "Se situeaza in afara partidului!"

Piedone, care a fost trimis recent in judecata in dosarul Colectiv, a vrut sa candideze pentru un nou mandat de primar, decizie care a socat opinia publica. I-a fost insa respinsa candidatura, asa ca acum tinteste un scaun de consilier pe listele PPU-SL. Chiar daca a intrat in cursa electorala din partea altui partid, el si Razvan Sava, candidatul PNL la Primaria de sector, isi fac campanie impreuna.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Gorghiu Razvan Sava Piedone, #Razvan ava sustinut Piedone, #candidat PNL sustinut Piedone , #presedinte PNL