Gorghiu, despre "prim-ministrul in exil" Ponta: Trebuie sa-si dea demisia azi!

Duminica, 21 Iunie 2015, ora 15:44
4335 citiri
Gorghiu, despre "prim-ministrul in exil" Ponta: Trebuie sa-si dea demisia azi!
Foto: Facebook/Alina Gorghiu

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu sustine ca Victor Ponta incearca zilele acestea o campanie de victimizare prin fax din Turcia si ca "prim-ministrul in exil" ar trebui sa-si dea demisia. Va fi acceptata tot prin fax, sustine liderul liberal.

"Victor Ponta bate in retragere, intr-o varianta nedemna. In ciuda unei situatii medicale, cred ca prim-ministrul Victor Ponta doreste sa cumpere timp, negasind o alta iesire din situatia grava in care ne-a pus.

E un fel de autosuspendare, dupa ce a incercat toate tertipurile posibile si imposibile. Oricand s-ar intoarce, orice ar delega, Victor Ponta trebuie sa-si dea demisia.

Acum nu este altceva decat un prim-ministru in exil, care incearca o campanie de victimizare prin fax, nimic altceva.

Ponta trebuie sa-si dea demisia azi! O acceptam tot prin fax", a scris pe Facebook Alina Gorghiu.

Si prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu l-a acuzat duminica pe Victor Ponta ca isi bate joc de functia de premier si de Romania, dupa ce prim-ministrul a anuntat ca va mai ramane o perioada in Turcia pentru ingrijiri medicale.

Predoiu: Fugarul de justitie Ponta isi bate joc de functia de premier si de Romania. Guvernul e paralizat

Ponta ramane in Turcia sa isi schimbe pansamentele si pentru control. Cine va fi premier

Anterior, presa a relatat ca Victor Ponta va fi externat duminica, urmand sa decida daca va reveni sau nu in tara, fiind in acelasi timp criticat ca a lasat treburi nerezolvate in tara.

Ponta se externeaza duminica din spitalul din Istanbul - surse. Revine in tara sau mai sta in Turcia?

Romania fara premier: Cand ar putea fi externat Victor Ponta si ce treburi a lasat nerezolvate

In primul rand, Romania este in momentul de fata o tara fara prim-ministru, intrucat mandatul de sef al Guvernului preluat de vicepremierul Gabriel Oprea a expirat vineri, la ora 24:00, si nu a mai fost prelungit.

Oprea i-a preluat atributiile lui Ponta, dar nu e suficient - sedinta de Guvern, anulata

De asemenea, Victor Ponta ar fi trebuit sa fie prezent luni, in Parlament, unde presedintele Klaus Iohannis va prezenta Strategia Nationala de Aparare a Tarii pentru perioada 2015 - 2019, care a fost adoptata la o sedinta CSAT la care a participat si prim-ministrul.

Tariceanu nu-i de acord cu strategia de aparare a lui Iohannis - i-ar lua din putere lui Ponta

Alte probleme nerezolvate la Guvern se leaga de faptul ca nu a fost desemnat un nou ministru al Transporturilor in locul lui Ioan Rus, delegatia FMI discuta la Bucuresti prevederile noului Cod Fiscal in absenta premierului, in timp ce noul calendar al scumpirii gazelor furnizate catre populatie ar fi trebuit aprobat in Guvern saptamana aceasta, insa sedinta de miercurea trecuta nu s-a tinut.

D.T.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Alina Gorghiu Ponta, #Alina Gorghiu Ponta Turcia, #Alina Gorghiu Ponta demisie , #presedinte PNL
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Poza MiticadinObor
MiticadinObor
rank 1
Iar tu,sa-mi fi depanushat shtiuletele anul trecut,cand,veneai,pe la