Gorghiu, dorita premier: Ori coafura rezista, ori Predoiu e inlocuit

Luni, 06 Aprilie 2015, ora 13:12
3875 citiri
Gorghiu, dorita premier: Ori coafura rezista, ori Predoiu e inlocuit
Foto: Facebook/ Alina Gorghiu

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, este luata in calcul de colegii sai liberali pentru a fi viitorul premier al tarii, in cazul in care partidul ar ajunge la guvernare.

Senatorul PNL Cristian Bodea a declarat, pentru Stiripesurse.ro, ca Gorghiu ar putea fi prim-ministru al Romaniei.

"Propunerea mea, cu Alina Gorghiu premier, nu e noua. Am spus-o si in ianuarie. Cand am spus si ca nu e voie sa facem viitorul guvern PNL cu cei ce au mai fost ministri. Indiferent de partid sau premierul pe care l-au slujit", a declarat senatorul.

De ce nu e PNL la guvernare: Parlamentari pentru alta majoritate nu se scot din joben

Despre Catalin Predoiu, cel despre care s-a vehiculat a fi propunerea liberalilor pentru functia de premier, Cristian Bodea a spus ca "e si el un fost, ca si Mihai Razvan Ungureanu".

Senatorul PNL a mai spus ca "e in firea lucrurilor ca presedintele partidului sa fie premier": "Cum de Blaga stiu sigur ca isi doreste sa fie numai presedinte al partidului, eu consider ca am facut o propunere echitabila".

"Suntem intr-un razboi politic si nu stam visatori sa vina 'rusii' peste noi. Sunt doua variante de lucru. Primo, coafura rezista, Predoiu merge mai departe. Secundo, Predoiu e agatat, trebuie gasit un inlocuitor serios si credibil. Am discutat intre noi varianta Alina si o consideram foarte potrivita.

Ce mai conteaza ca e de la vechiul PNL? Fuziunea e facuta, nu mai exista 'voi' si 'noi'. Trebuie sa promovam cei mai buni oameni dintre noi, fara sa ne mai tot impartim pe tabere artificiale. Ce, Blaga nu e si al meu? Sau Alina nu e si a celor ce au venit anul trecut in PNL?", a mai declarat Cristian Bodea.

Acesta a demontat si intelegerea avuta anterior de fostele PDL si PNL, potrivit careia liberalii au dat presedintele tarii, sustinuti de democrat-liberali, iar acestia din urma ar fi urmat sa dea premierul.

"Mi se tot spune ca Iohannis e de la PNL. Serios? Adica, Iohannis e numai al meu? Nu e si al lui Blaga sau oricarui alt fost pedelist? Adica, premierul nu va fi si al meu, ci numai al fostilor pedelisti?

O putem tine asa la nesfarsit. Pot si eu sa duc intrebarile mai departe... Daca premierul va fi PDL, presedintele partidului trebuie sa revina, in 2017, vechiului PNL. Va mai convine, baieti? Ne tot 'echitam' pana ne separam...", a mai afirmat senatorul liberal.

Predoiu il provoaca pe Ponta: Daca eu sunt suspect intr-un dosar, demisionez. Daca nu sunt, pleci tu (Video)

Fostul consilier prezidential George Scutaru, urmarit penal intr-un caz de luare de mita si spalare de bani (Video)

PSD cere demisia prim-vicepresedintelui PNL, Catalin Predoiu, din functiile de partid, fiind acuzat ca a participat intr-o campanie finantata din coruptie, facandu-se referire la faptul ca fostul consilier prezidential George Scutaru este urmarit penal de DNA pentru finantarea campaniei parlamentare din Buzau, din anul 2008, cand candidat din partea PNL era fostul ministru de Justitie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
#Alina Gorghiu premier, #Cristian Bodea Gorghiu premier, #Predoiu premier PNL , #presedinte PNL