Gorghiu: Lui Basescu i-ar sta foarte bine in haina pensionarului

Luni, 31 August 2015, ora 21:22
6697 citiri
Gorghiu: Lui Basescu i-ar sta foarte bine in haina pensionarului

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a declarat luni, intrebata in ce postura il vede mai departe pe fostul presedinte Traian Basescu, ca locul sau e mai degraba in afara politicii, la pensie. Aceasta s-a referit si la sfatuitorii sai "de taina", mama sa, dar si Mircea Ionescu Quintus.

"Lui Traian Basescu i-ar sta foarte bine in haina pensionarului", a declarat Alina Gorghiu luni seara la Realitatea TV, dand de inteles ca locul fostului sef de stat nu mai e in politica.

Referindu-se la guvernul Ponta, ale carui nerealizari i-ar lua o saptamana sa le insiruie, dupa cum s-a exprimat ea -, Alina Gorghiu a spus ca, in realitate, acesta nici nu mai exista: "Nu mai exista. E inexistent, pus la colt de propriul partid".

Gorghiu: PSD a dat un prim semnal ca va accepta o varianta noua a Codului Fiscal

Cat despre cel care il conduce, Victor Ponta, acesta, la randul sau, este "un premier pus la colt de propriul partid. E domnia sa cu cativa ministri speriati in spate".

Co-presedintele PNL a declarat ca atunci cand se confrunta cu situatii de cumpana, cand nu mai stie ce e de facut sau nu mai poate continua, cere sfatul mamei ei sau pe cel al lui Mircea Ionescu Quintus, presedintele de onoare al PNL: "Fie o sun pe mama, fie pe Mircea Ionescu Quintus".

Referindu-se la cel din urma, in varsta de 98 de ani, aceasta sustine ca e "un om de la care inveti cumpatarea. Inveti sa nu iesi cu replica in prima secunda".

Alina Gorghiu a refuzat sa prezinte numele ministrilor care vor face parte din Guvernul Catalin Predoiu, subliniind insa ca acesta nu ii va include pe politicienii compromisi. Co-presedintele PNL a mai spus ca numele viitorilor ministri PNL vor fi anuntate in octombrie.

"La inceputul lunii octombrie veti vedea cate trei - patru nume pentru fiecare minister, care vor critica actiunile Guvernului sau vor lauda initiative parlamentare. Printre acele nume va fi si cel al viitorului ministru", a spus Alina Gorghiu.

A.S.

Citeste si:
Averea fabuloasă adunată de Diana Șoșoacă, senatoarea recent executată silit de ANAF
Averea fabuloasă adunată de Diana Șoșoacă, senatoarea recent executată silit de ANAF
Senatoarea Diana Șoșoacă a fost recent executată silit de către ANAF pentru neplata datoriilor la stat. Conform ultimei declarații de avere a politicianului, aceasta deține numeroase...
Ministrul Digitalizării anunță când vom scăpa de dosarul cu șină. „Semnez zilnic munți de documente”
Ministrul Digitalizării anunță când vom scăpa de dosarul cu șină. „Semnez zilnic munți de documente”
Ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja, a declarat sâmbătă, 13 august, că zilnic semnează ”munţi de documente” pe hârtie, dar afirmă că a semnat şi electronic contractul de...