Gorghiu: Pe biroul meu e demisia lui Motreanu, vedeti pe undeva demisia lui Ponta?

Marti, 29 Septembrie 2015, ora 11:17
3070 citiri
Gorghiu: Pe biroul meu e demisia lui Motreanu, vedeti pe undeva demisia lui Ponta?

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a anuntat, marti, in plenul Parlamentului, ca deputatul liberal Dan Motreanu si-a dat demisia din partid, dupa ce DNA l-a trimis luni in judecata pentru spalare de bani.

Declaratia vine dupa discursul din plen al lui Victor Ponta, cu ocazia motiunii de cenzura depuse de PNL, in care premierul a atacat Opozitia, facand referire inclusiv la Alina Gorghiu si la problemele cu Justitia ale lui Dan Motreanu.

Ponta trece cu tancul peste Opozitie: Toate problemele PNL in Justitie - de la Gorghiu la Motreanu

"Pe biroul meu se afla de ieri demisia lui Dan Motreanu, vedeti pe undeva demisia lui Ponta?", a spus Alina Gorghiu de la tribuna Parlamentului.

Totodata, liderul liberal a reactionat si la gestul din Parlament al premierului, care a prezentat o serie de contracte ce, sustine acesta, ar fi fost semnate de Casa de avocatura Gorghiu dupa modelul contractelor pentru care el si senatorul Dan Sova au fost trimisi in judecata de DNA.

"Ati cautat tot ce ati putut sa gasiti si ati gasit nimic. Mi-ati facut plangeri, l-ati pus pe Cazanciuc sa ma ameninte...daca gasiti cel mai mic argument pentru care sa se spuna despre mine ca exista o urma de suspisiune ca am incalcat legea, sa demonstrati, de acuze m-am saturat! Dvs. sunteti in instanta, dar spuneti despre altii ca sunt corupti, uitati-va in oglinda, domnule Ponta!", i-a raspuns rastit Alina Gorghiu prim-ministrului.

Comentariile co-presedintelui PNL vin la o zi dupa ce DNA i-a trimis in judecata pe fostul consilier prezidential George Scutaru (sub control judiciar) si pe deputatul PNL Dan Motreanu (in stare de libertate) pentru spalare de bani.

George Scutaru si Dan Motreanu, trimisi in judecata pentru spalare de bani

Procurorii au transmis ca George Scutaru si Dan Motreanu au luat mita 170.000 de euro, respectiv 250.000 euro, pentru finantarea campaniei electorale din 2008, cand au avut loc alegeri locale si generale.

Pentru a disimula provenienta acestor sume, cei doi au initiat un mecanism financiar fictive pentru a spala banii.

Citeste si:
Ce interese sunt în spatele creșterilor salariale anunțate de guvern doar pentru anumite categorii de bugetari
Ce interese sunt în spatele creșterilor salariale anunțate de guvern doar pentru anumite categorii de bugetari
Guvernul n-a mai așteptat decizia CCR cu privire la două proiecte de lege privind măriri salariale pentru anumite categorii de bugetari și pregătește o Ordonanță de urgență (OUG) în...
Nicușor Dan îl contrazice pe ministrul Transporturilor: ”Metroul nu este subvenționat de alte localități din țară”
Nicușor Dan îl contrazice pe ministrul Transporturilor: ”Metroul nu este subvenționat de alte localități din țară”
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, l-a contrazis luni, 8 august, pe ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, care a declarat că localităţi din România subvenţionează metroul din...