Gorghiu: Solutia Dragnea inseamna intoarcerea baronilor locali la conducerea PSD

Vineri, 31 Iulie 2015, ora 20:48
1864 citiri
Gorghiu: Solutia Dragnea inseamna intoarcerea baronilor locali la conducerea PSD

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, vineri, la Targoviste, intr-o conferinta de presa, ca alegerea lui Liviu Dragnea in functia de presedinte interimar al PSD inseamna "intoarcerea baronilor locali la conducere", "o intoarcere a PSD cu 25 de ani in urma".

In opinia lui Gorghiu, "Dragnea e o solutie la fel de proasta ca si Ponta pentru PSD", iar intre cei doi exista "o lupta interna" in partid.

"Pentru mine, solutia Dragnea inseamna o intoarcere a PSD-ului cu 25 de ani in spate, inseamna sustinerea lui Ion Iliescu, pe care ati vazut-o, pentru Dragnea, si inseamna intoarcerea baronilor locali la conducere.

Probabil ca ati vazut ca sprijinul pentru Dragnea a fost de la acestia, i-a reactivat deja intr-o serie de filiale. PNL e destul de putin interesat de macelul din PSD. Din pacate, aceasta lupta interna, extrem de agresiva, intre Dragnea si Ponta si reglarea de conturi in interior afecteaza actul de guvernare. Vorbeam de infrastructura, dar si legat de absorbtia de fonduri europene, cifrele sunt dramatice", a afirmat copresedintele PNL Alina Gorghiu.

Gorghiu: Guvernul se lupta sa controleze TVR. Ponta ar trebui sa rezolve problema

Gorghiu a adaugat ca este si "o problema de integritate in PSD".

"Mai e si o problema de integritate, pentru ca, fara sa consider vinovat pe nimeni din PSD, pana nu vad o hotarare definitiva din partea instantelor judecatoresti, cred ca e o problema de onoare si de ce vrei tu sa transmiti ca tara atunci cand liderul principalului partid de pe stanga esicherului politic, care sustine Guvernul, are in frunte un presedinte condamnat si mai are si un premier urmarit penal. Nu cred ca sunt vinovati si le urez succes sa isi demonstreze nevinovatia", a mai spus Alina Gorghiu.

Copresedintii PNL Vasile Blaga si Alina Gorghiu au fost prezenti, vineri, in judetul Dambovita. Au efectuat o vizita la fabrica Arctic din Gaesti si au sustinut o conferinta de presa la sediul PNL Dambovita din Targoviste. Programul vizitei a cuprins si o intalnire cu membri si simpatizanti ai partidului din judet, la Casa Sindicatelor Targoviste.

Citeste si:
Marcel Ciolacu, despre modificarea Constituției pentru ca Iohannis să mai poată avea un mandat: „Mergem pe urmele lui Putin?”
Marcel Ciolacu, despre modificarea Constituției pentru ca Iohannis să mai poată avea un mandat: „Mergem pe urmele lui Putin?”
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminică, 29 mai, că foşti miniştri de justiţie ai PSD au discutat „în mod discret” cu profesionişti din domeniu pe tema unei eventuale...
„Nu există partener mai puternic pentru SUA decât România” susține senatorul american Robert Portman
„Nu există partener mai puternic pentru SUA decât România” susține senatorul american Robert Portman
Senatorul american Robert Portman, care efectuează sâmbătă, 28 mai, o vizită în România, a declarat că nu există pentru Statele Unite prieten mai puternic decât ţara noastră....