Motiunea populara pentru demiterea lui Ponta: PNL vrea sa stranga un milion de semnaturi

Vineri, 03 Iulie 2015, ora 18:24
4372 citiri
Motiunea populara pentru demiterea lui Ponta: PNL vrea sa stranga un milion de semnaturi
Foto: Arhiva Ziare.com

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, si alti liberali, precum Teodor Atanasiu, Ovidiu Raetchi si Cornel Piperea au semnat vineri motiunea populara intitulata "Semneaza-i demisia lui Ponta".

Alina Gorghiu a declarat ca isi doreste ca semnatura sa sa insemne inceputul sfarsitului pentru Victor Ponta.

"O consider mai mult decat o actiune simbolica, o consider o actiune necesara, utila, care sa arate inclusiv in sectorul 5 ca Guvernul Ponta este unul toxic si ca premierul Ponta trebuie demis cu sprijinul locuitorilor de peste tot.

Astazi am venit si am semnat pentru demiterea lui Victor Ponta in sectorul 5. Este o locatie importanta pentru mine, o locatie simbolica, sunt parlamentar de colegiu 22, de sectorul 5 si imi doresc ca semnatura mea sa insemne inceputul sfarsitului pentru Victor Ponta", a spus Gorghiu.

Ea a sustinut ca Victor Ponta "se agata de putere", adaugand ca sunt semnale pozitive ca foarte multi oameni vor semna aceasta motiune populara.

"Este o motiune populara. In opinia mea, premierul a fost demis o data anul trecut in urma votului la alegerile prezidentiale si in urma unui numar semnificativ de semnaturi pe care PNL va reusi sa-l stranga in aceasta campanie. Am convingerea ca putem considera ca a fost demis a doua oara. Faptul ca Victor Ponta refuza sa-si depuna demisia inseamna un gest de disperare", a aratat Gorghiu.

Alina Gorghiu: Daca maine ar incepe urmarirea penala impotriva mea, voi pleca din PNL (Video)

Liderul PNL a indicat ca liberalii doresc sa stranga minimum un milion de semnaturi pentru motiunea populara.

"Cred ca va fi mai mult decat suficient sa inteleaga si acest prim-ministru ca electoratul din Romania nu-l mai doreste, ca populatia din Romania a inteles ca domnia sa este lipsit de credibilitate si legitimitatea necesara unui prim-ministru", a declarat Gorghiu.

Ea a apreciat ca PNL ii va inainta lui Ponta semnaturile stranse in momentul in care se va finaliza campania.

In ceea ce priveste motiunea de cenzura anuntata de PNL, Gorghiu a spus ca demersul este stabilit, urmand ca detaliile sa fie stabilite la inceputul noii sesiuni parlamentare.

Citește și:
Marcel Ciolacu, foc și pară pe preşedintele Consiliului Concurenţei: ”Dacă e așa deștept, de ce nu vine el să conducă România?”
Marcel Ciolacu, foc și pară pe preşedintele Consiliului Concurenţei: ”Dacă e așa deștept, de ce nu vine el să conducă România?”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat miercuri, 22 martie, că a fost printre cei care au susţinut plafonarea preţului la poliţele RCA, după ce ASF a elaborat un proiect care prevede...
Klaus Iohannis merge din nou la Bruxelles. Principalele subiecte pe care le va discuta șeful statului cu liderii europeni
Klaus Iohannis merge din nou la Bruxelles. Principalele subiecte pe care le va discuta șeful statului cu liderii europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa, joi şi vineri, la reuniunea Consiliului European de primăvară şi la Summitul Euro în format extins, care vor avea loc la Bruxelles, Regatul Belgiei,...
#motiune populara Ponta, #motiune populara demitere Ponta, #motiune populara Ponta Gorghiu, #motiune populara Ponta PNL , #presedinte PNL