PNL se leapada de Piedone: A fost o alaturare nefericita, s-a oprit

Luni, 16 Mai 2016, ora 17:43
4134 citiri
PNL se leapada de Piedone: A fost o alaturare nefericita, s-a oprit
Foto: Arhiva Ziare.com

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, ca a aflat din presa despre "alaturarea nefericita" dintre candidatul PNL la primaria Sectorului 4, Razvan Sava si fostul edil Cristian Popescu Piedone.

Liderul PNL a mentionat ca aceasta "colaborare a incetat". Gorghiu a precizat ca nu trebuie sa ia masuri in acest sens pentru ca cei doi nu au mai fost vazuti impreuna din acel moment, informeaza News.ro.

Liberalii au batut palma cu Piedone la Sectorul 4

"A fost o alaturare nefericita a celor doi. Razvan Sava, alaturi de Cristian Piedone este o alaturare nefericita si s-a oprit, nu trebuie sa iau masuri pe care sa le spun public", a spus Alina Gorghiu.

Copresedintele PNL a tinut sa precizeze ca, de la momentul la care s-a sesizat acest lucru, aceasta colaborare s-a sfarsit brusc.

"Nu i-ati mai vazut impreuna si nici nu o sa ii mai vedeti impreuna", a mai spus Gorghiu, precizand ca "nu am avut placerea de a afla despre aceasta colaborare dinainte", ci din presa.

Reactia lui Predoiu, dupa ce liberalii s-au aliat cu Piedone pentru alegerile din sectorul 4

Candidatul PNL la functia de primar al Sectorului 4, Razvan Sava, a anuntat, joi, printr-un mesaj pe Facebook, ca fostul edil Cristian Popescu Piedone a decis sa il sustina pentru functia de primar al sectorului. Acesta a precizat ca PNL sustine in continuare lista de consilieri liberali, iar Piedone, pe cea a partidului sau, PPUSL.

Purtatorul de cuvant al PNL Bucuresti, Cezar Preda, a transmis, joi, prin intermediul unui comunicat de presa, ca "situatia de la Sectorul 4 nu a avut o aprobare politica din partea conducerii PNL Bucuresti, ci a decurs din campania facuta de Razvan Sava", fiind vorba de o decizie personala.

Reactia lui Blaga, dupa ce liberalii s-au aliat cu Piedone in Sectorul 4

#Gorghiu colaborare Sava Piedone, #colaborare Sava Piedone, #PNL colaborare Sava Piedone , #presedinte PNL