Alina Gorgiu, după ce PSD a instalat un Superman căzut în cap în parlament: „Balta de sânge e o invitație, un îndemn clar la violență”

Marti, 05 Octombrie 2021, ora 10:40
7170 citiri
Alina Gorgiu, după ce PSD a instalat un Superman căzut în cap în parlament: „Balta de sânge e o invitație, un îndemn clar la violență”
Alina Gorghiu, senator PNL FOTO Facebook/ Alina Gorghiu

Senatoarea liberală, Alina Gorgiu, a criticat acțiunea social-democraților care au instalat în fața plenului parlamentului un Superman căzut în cap susținând că reprezintă un îndemn la violență.

„Recuzita PSD la plenul de azi.

Balta de sânge e o invitație, un îndemn clar la violență.

Apropo de apropierea dintre PSD și AUR. Bucuria nebunilor va fi azi în plen…dar mai ales după”, a scris Alina Gorghiu pe pagina ei de Facebook.

PSD a montat marți, 5 octombrie, un model al lui Superman, căzut în cap, pe holul din fața plenului Parlamentului în ziua votărții moțiunii de cenzură împotriva guvernului Cîțu.

Instalația social-democraților reprezintă o ironie la un videoclip publicat în urmă cu câteva săptămâni de către Florin Cîțu, pe contul său de Instagram.

Videoclipul din Instagram story are 15 secunde și a fost postat cu titlul: "Tehnologia asta". Imaginile îl înfățișează pe Superman într-o acțiune de salvare, însă chipul personajului este editat fiind folosită fizionomia lui Florin Cîțu.

Camera Deputaţilor şi Senatul au plen reunit marţi, 5 octombrie, de la ora 12.00, pentru a dezbate şi vota moţiunea de cenzură inițiată de PSD și denumită „Stop sărăciei, scumpirilor şi penalilor! Jos Guvernul Cîţu!”.

#Alina Gorghiu PNL, #Florin Citu, #motiune de cenzura , #stiri Alina Gorghiu