Amanta lui Putin a primit din partea Gazprom o clădire imensă la Soci. Ce afaceri va dezvolta Alina Kabaeva

Vineri, 31 Martie 2023, ora 22:11
3265 citiri
Amanta lui Putin a primit din partea Gazprom o clădire imensă la Soci. Ce afaceri va dezvolta Alina Kabaeva
Kabaeva are cladiri de lux la Soci FOTO Twitter

Monopolul rusesc Gazprom, care dețin un imens complex sportiv la Soci, i-au predat gratuit Alinei Kabaeva o clădire în valoare de peste 2 miliarde de ruble.

Noua firmă a amante a lui Putin, Academia de Gimnastică Ritmică, s-a înregistrat deja la noua adresă. Se știe că aici vor fi amplasate un centru sportiv și un hotel cu piscină, cinema și zonă SPA.

Kabaeva urmează să pregătească aici și tinere gimnaste, scrie ediția rusă „Putem explica”. Potrivit presei ruse de opoziție, activitățile notabile ale lui Kabaeva au fost saloanele de masaj și „activitățile din domeniul medicinei”.

Toate activitățile noii afaceri ale lui Kabaeva sunt ascunse în baza de date a Serviciului Fiscal Federal al Federației Ruse.

Anterior, presa a aflat despre imobilele de lux ale lui Kabaeva din Soci: gimnasta deține un penthouse, pe care a venit personal să-l inspecteze în timpul construcției. După ce în presă au apărut informații despre cel mai scump apartament al lui Kabaeva, Putin și-a certat amanta, acuzând-o că este prietenă cu femei care „scurgeau” informații clasificate presei.

#Alina Kabaeva, #cladire, #gazprom, #soci, #Gratis, #Vladimir Putin , #stiri Vladimir Putin