Cine e femeia de afaceri care umblă prin București cu o mașină de 770.000 de euro

Miercuri, 28 Februarie 2024, ora 09:20
9860 citiri
Cine e femeia de afaceri care umblă prin București cu o mașină de 770.000 de euro
Aliona Bostan FOTO facebook

Apariție de top în lumea bună a Bucureștiului, din care face parte și Aliona Bostan, soția proprietarului cramelor Purcari, din Republica Moldova.

Femeia de afaceri a făcut un refresh la nivel de imagine și a apărut zilele trecute prin București într-un Rolls Royce Spectre, a cărui valoare este de 770.000 de euro.

Conform cancan.ro, care a surprins câteva fotografii, mașina este nou nouță. Aliona este soția lui Victor Bostan, unul dintre milionarii veniți de peste Prut.

Victor Bostan nu a fost dintotdeauna antreprenor și cu atât mai puțin milionar. În perioada școlii s-a specializat în domeniul vinului. Iar practica și-a început-o ca oenolog la o vinărie într-un oraș din apropierea satului natal, Cărpineni, din Republica Moldova.

„Cred că pot spune că sunt un om fericit, care a reuşit să transforme un hobby – pentru că vinul este un hobby – într-o afacere care a ajuns deja la o valoare mare. La recunoaştere internaţională! Cred că este o descriere scurtă şi adevărată”, spunea Victor Bostan, CEO al Grupului Purcari, care deţine cramele Purcari şi Bostavan din Republica Moldova. Precum şi Crama Ceptura din România.

Potrivit bursa.ro, titlurile producătorului Purcari Wineries au înregistrat un randament de 4,42%, în intervalul 15 ianuarie – 15 februarie 2024, în raport cu moneda euro, practic cea mai bună evoluţie din indicii BET şi BET-XT.

De altfel, la jumătatea lunii ianuarie, producătorul a anunțat extinderea și în Turcia, dar și în alte zone de pe mapamond. Anunțul a adus o majorare de 2,82% a preţului acţiunii Purcari în şedinţa din 16 ianuarie.

„Este un pas înainte pentru a spori amprenta şi poziţia Purcari pe piaţă, în regiunea Orientului Mijlociu şi Africa. Actuala achiziţie face parte din strategia comercială a Grupului de dezvoltare de noi pieţe, după deschiderea unui birou necomercial de reprezentare în China în 2019 şi a unei companii comerciale în Ucraina în 2021„, se menţiona în comunicatul emis de Victor Bostan, directorul general de la Purcari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Un gaz aflat în sol duce la creșterea alarmantă a cazurilor de cancer pulmonar. Care sunt cele mai expuse zone din România FOTO
Un gaz aflat în sol duce la creșterea alarmantă a cazurilor de cancer pulmonar. Care sunt cele mai expuse zone din România FOTO
Cancerul pulmonar este una dintre cele mai întâlnite cauze ale deceselor cauzate de cancer, cu un procent de 18,2%. Deşi acest cancer este considerat în mod tradiţional ca fiind o ”boală a...
Ion Țiriac îi bate obrazul lui Novak Djokovic: ”A uitat asta. Trei sferturi din succesul lui...”
Ion Țiriac îi bate obrazul lui Novak Djokovic: ”A uitat asta. Trei sferturi din succesul lui...”
Fostul tenisman Ion Ţiriac a participat, sâmbătă, în conferinţa de presă organizată cu ocazia tragerii la sorţi a tabloului principal la Ţiriac Open, care se va desfăşura la Baza...
#aliona bostan, #purcari, #milionara, #rolls royce, #Romania, #Bucuresti , #stiri sociale