Gestul extrem la care a apelat un fost internațional român: "Simțea ca nu are scăpare din ghearele păcatului" FOTO

Luni, 03 Aprilie 2023, ora 07:26
7577 citiri
Gestul extrem la care a apelat un fost internațional român: "Simțea ca nu are scăpare din ghearele păcatului" FOTO
Marian Aliuta s-a pocait FOTO facebook

Schimbare radicală pentru un un fost internațional român, recunoscut pentru stilul său de viață aventuros.

După George Florescu, care mărturisea zilele trecute că s-a pocăit, și Marian Aliuță (44 ani), fost fotbalist la Steaua, Rapid sau Șahtior Donețk, a decis să se pocăiască, și și-a pus sufletul în mâinile lui Dumnezeu.

Aliuță și soția sa Mari au fost botezați ieri, detalii despre acest eveniment oferind Toni Berbece.

“Vreau să vă spun ca azi a fost o zi de mare bucurie pentru noi, pentru Cer si pentru familia Aliuță. Marian îmi povestea ca o rudă i-a spus: Degeaba încerci tu să te pocăiești că ești prea păcătos ca să te mai ierte Dumnezeu! Îmi povestea că a avut vicii multe, soția afla despre “escapadele” lui din ziare si simțea ca nu are scăpare din aceste ghiare ale păcatului. Până să afle Cuvântul lui Dumnezeu a crezut ca e imposibil sa scapi de păcate și chiar ca a scăpa de ele înseamnă nefericire, deși păcatele îi aduceau nefericire lui și familiei.

Însă azi a mărturisit un cuget curățit de orice păcat înaintea martorilor văzuți si nevăzuți in apa botezului, așa cum Biblia ne cere sa o facem. Azi Marian si Mari Aliuță au făcut ce si Hristos a făcut, anume Botezul in Apa ca mărturie a purității. Am plâns de bucurie si am predicat cu mari emoții, știind ca botezul lor înseamnă cea mai mare minune din viața lor și cea mai mare bucurie pentru Cer. Așa cum spune Scriptura: Tot așa, vă spun că este bucurie înaintea îngerilor lui Dumnezeu pentru un singur păcătos care se pocăiește (Luca 15:10).

Cine va crede şi se va boteza va fi mântuit, dar cine nu va crede va fi osândit”, a scris acesta pe Facebook.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Schimbare istorică în regulamentul fotbalului englez
Schimbare istorică în regulamentul fotbalului englez
Federaţia Engleză de Fotbal a anunţat că din sezonul viitor se renunţă la reluarea meciurilor în caz de egalitate la finalul timpului regulamentar, începând din primul tur al Cupei...
Situație incertă în cariera lui Andy Murray
Situație incertă în cariera lui Andy Murray
Tenismanul britanic Andy Murray nu va suferi o intervenţie chirurgicală din cauza accidentării lui gleznă, în timp ce recuperarea lui progresează, deşi momentul revenirii lui la turnee este...
#Aliuta, #pocait, #schimbare, #pacate, #probleme, #botez , #stiri fotbal