Cine e fosta tenismenă care face furori cu zâmbetul la Australian Open. Iubitul prezentatoarei e fostul soț al Evei Longoria FOTO

Joi, 26 Ianuarie 2023, ora 18:49
4755 citiri
Cine e fosta tenismenă care face furori cu zâmbetul la Australian Open. Iubitul prezentatoarei e fostul soț al Evei Longoria FOTO
Alize Lim

Fosta tenismenă franceză Alize Lim (32 de ani) face senzație la Australian Open, dar nu pe terenurile de tenis, ci în studioul postului de televiziune Eurosport.

Alize Lim este partenera celebrului Mats Wilander pe postul de moderatoare a emisiunilor dedicate turneului de Grand Slam de la Melbourne, luându-i locul consacratei Barbara Schett, care a fost trimisă să transmită din interiorul arenelor.

Conform reacțiilor de pe rețelele sociale, Alize și-a creat o sumedenie de admiratori în special grație zâmbetului său cuceritor, ”unul dintre cele mai frumoase din lume”, așa cum notează presa internațională.

În circuitul WTA, Alize Lim a avut cea mai bună clasare în 2014, locul 135, ea fiind accepatată de patru ori pe tabloul principal la Roland-Garros, fără să depășească primul tur.

Considerată una dintre cele mai sexy tenismene, Alize Lim a dat lovitura și în viața amoroasă. Astfel, din 2021, tânăra a intrat într-o relație cu fostul baschetbalist Tony Parker (39 de ani), franco-americanul care a avut o căsnicie eșuată cu actrița Eva Longoria.

#Alize Lim, #Eurosport, #prezentatoare, #zambet , #stiri tenis