Ce au in comun o asigurare de viata si... o floare in ghiveci?

Luni, 15 Aprilie 2013, ora 17:52
5763 citiri
Ce au in comun o asigurare de viata si... o floare in ghiveci?

Asa, repejor, parca nu ne vine in mine un raspuns evident. Dar daca ne gandim la noua asigurare de viata Dinamic Invest de la Allianz-Tiriac, raspunsul ar fi: ambele infloresc daca le acorzi grija si atentia cuvenita.

Stim cu totii de ce are nevoie o floare pentru a creste: de atentie, de implicare, de apa, de lumina... si chiar de un strop de iubire. Si noua asigurare de viata e la fel.

Asigurarea de viata Dinamic Invest este o asigurare cu componenta investitionala - adica o parte din suma platita acopera o asigurare de viata, iar o alta parte este transformata in investitie.

Cum functioneaza partea investitionala?

SIMPLU - Inca de la inceput iti vei alege, cu atentie, programele in care vei dori sa investesti - in functie de inclinatia ta catre risc (scazuta, medie, crescuta) si de obiectivele tale.

Apoi, ca de o floare, ce creste mare si frumoasa, va trebui sa ai grija din cand in cand de investitia ta. Sa ii urmaresti progresul, sa decizi, eventual, o suplimentare a investitiei initiale, pentru a creste valoarea contului tau de investitii.

Dupa un timp, floarea te va incanta cu coloritul, cu gingasia si cu parfumul ei. Si asigurarea Dinamic Invest iti va oferi bucurie, la maturitatea contractului: o suma de bani pe care poti sa o folosesti asa cum iti doresti si asa cum ai visat.

Vorbeam la inceput de un strop de iubire. Pe langa investitie, asigurarea de viata Dinamic Invest iti mai ofera ceva: protectie financiara pentru cei dragi. Ei sunt protejati financiar in cazul unui eveniment nefericit petrecut cu tine, asa cum face o asigurare de viata in mod normal. Mai mult decat atat, poti alege ca tu si cei dragi tie sa beneficiati de protectie financiara si in alte situatii, ca de exemplu: in caz de spitalizare/interventii chirurgicale ca urmare a unui accident si/sau boli, incapacitate temporara de munca din accident, afectiuni medicale grave, invaliditate permanenta, etc.

Concluzia: pentru mai multa bucurie in viata ta alege o planta in ghiveci, pentru protectie financiara si oportunitatea efectuarii de investitii cu scopul suplimentarii veniturilor tale, alege asigurarea de viata Dinamic Invest de la Allianz-Tiriac. Sau, de ce nu, alege-le pe amandoua... :)

click aici daca doresti sa afli mai multe despre Dinamic Invest

Ce probleme de interpretare legală ridică impozitul de 70% pe veniturile nedeclarate. ANAF-ul ar putea avea mână liberă la amenzi de la 1 iulie
Ce probleme de interpretare legală ridică impozitul de 70% pe veniturile nedeclarate. ANAF-ul ar putea avea mână liberă la amenzi de la 1 iulie
Impozitarea cu 70% a veniturilor nedeclarate de persoanele fizice și identificate de Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) intră în vigoare la 1 iulie 2024. Problema ridicată de...
SUA alertate de un fenomen venit din Est: Nu vrem produsele voastre ieftine, vă interzicem exporturile
SUA alertate de un fenomen venit din Est: Nu vrem produsele voastre ieftine, vă interzicem exporturile
Washingtonul a avertizat o țară din Est că SUA și aliații săi vor lua măsuri dacă aceasta încearcă să-și atenueze problema supracapacității industriale prin vânzările cu prețuri...
#asigurari Dinamic Invest, #Allianz asgurari Dinamic Invest , #asigurari