Viorel Nica, presedintele Ligii Asociatiilor Uitilizatorilor de Apa din Romania:"Irigatiile, in Romania, vor fi in curand o amintire"

Vineri, 11 Iunie 2010, ora 08:06
547 citiri
Desertificarea din sudul tarii este vazuta ca un mare minus, atat de specialistii din Romania, cat si de cei din Europa. Ea poate fi intoarsa insa in favoarea noastra. Ne-am obisnuit sa plangem ca odata cu marile calduri vine si desertificarea zonei de sud a tarii, care este si cea mai productiva din punct de vedere agricol. Desi majoritatea cercetatorilor spun ca aceasta zona "va muri" in cativa ani, exista totusi o sansa. Aceasta sansa se numeste interventia statului in agricultura. Fara ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.