De ce să alegeți tâmplăria din aluminiu?

Advertorial
Joi, 16 Iunie 2022, ora 18:17
4734 citiri
De ce să alegeți tâmplăria din aluminiu?
FOTO: alumil.com

Alegerea tâmplăriei este o investiție importantă și de lungă durată.

Înainte de achiziționarea produselor de tâmplărie este indicată informarea clară asupra opțiunilor disponibile pe piață. Așadar, în continuare vă prezentăm unele dintre cele mai importante motive pentru care alegerea tâmplăriei din aluminiu reprezintă o investiție de success.

În primul rând, aluminiul este un metal cu proprietăți mecanice excelente și reprezintă soluția ideală pentru uși și ferestre, asigurând un nivel ridicat de siguranță și rezistență pentru o perioadă îndelungată. Profilele din aluminiu rămân la o dimensiune constantă și nu sunt predispuse la dilatare sau contracție, determinând etanșeitate ridicată la apă și aer și păstrând îmbinarea perfectă între profil și cercevea. Datorită anodizării, profilele din aluminiu sunt protejate împotriva coroziunii și necesită o mentenanță minimă.

Siguranța este unul dintre cele mai importante aspecte iar ușile și ferestrele ar trebuie să ofere un nivel ridicat de protecție antiefracție pentru a putea preveni orice intrare nedorită. Aluminiul este un material solid și durabil care reușește să țină la distanță posibili infractori. Este indicat ca întotdeauna să cereți informații cu privire la certificările pe care le au produsele de tâmplărie pentru a lua o decizie corectă.

Tâmplăria unei construcții reprezintă o parte esențială a funcționalității și valorii acesteia, reușind să contureze aspectul exterior și atmosfera din interior. Profilele din aluminiu oferă posibilități multiple de proiectare pentru satisfacerea oricăror cerințe, fiind în concordanță cu tendințele arhitecturale actuale. Sistemele din aluminiu nu se limitează doar la ferestre și uși, ci permit crearea de construcții arhitecturale variate.

Sursa fotografiei: www.alumil.com

Dincolo de designul profilelor din aluminiu, izolarea termică este unul dintre principalele motive în procesul de alegere al tâmplăriei din aluminiu. Profilele din aluminiu cu poliamidă specială pentru izolare oferă un nivel ridicat de izolare termică. Desigur, este importantă și alegerea tipului de geam cum ar fi: geam termopan de control termic, geam termopan de siguranță, geam termopan securizat, geam termoizolant tripan.

În cazul locuințelor sau spațiilor profesionale cu deschideri ample este nevoie de o tâmplărie robustă care să poată susține construcția fără dificultăți. Profilele din aluminiu sunt ideale pentru astfel de cazuri, în același timp reușind să sporească volumul de lumină naturală. Pentru deschiderile ample, recomandăm să folosiți sistemele glisante, precum SUPREME S700 și SMARTIA S560. Acestea reprezintă alegerea ideală pentru economisirea spațiului, având o estetică minimalistă și un design modern.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#aluminiu, #tamplarie aluminiu , #proiecte constructii