Amanta preotului din Iași, sedusă și abandonată. "Cred că o să se împace cu soțul. Oricum, el o să fie închis ceva vreme"

Luni, 15 August 2022, ora 09:27
8212 citiri
Amanta preotului din Iași, sedusă și abandonată. "Cred că o să se împace cu soțul. Oricum, el o să fie închis ceva vreme"
Amanta preotului din Scobâlțeni FOTO Facebook / Alexandra Diana Scrijan-Nicai

Amanta preotului de la Scobâlțeni, din județil Iași, s-a întors acasă, după ce a stat o perioadă în grija celor de la DGASPC, în urma bătăilor primite de la soț.

„S-a întors acasă, la Scobâlțeni… Cred că o să se împace cu soțul, nu știm. Oricum, el cred că o să fie închis ceva vreme, nu are unde să se ducă. La părinții ei nu are condiții, nu pleacă de la Scobâlțeni nici dacă o mai bate”, a spus un localnic.

„Ai lui nu au vrut să o mai primească. Erau supărați că el a intrat la pușcărie din cauza ei, dar acum s-au liniștit. E și copilul la mijloc, de asta cred că este liniște”, a mai completat localnicul, potrivit bzi.ro.

Soțul înșelat așteaptă să afle cât stă la pușcărie

La sfârșitul săptămânii trecute, oamenii legii au hotărât trimiterea în judecată a soțului înșelat. Gheorghe Nicăi-Scrijan este acuzat oficial de șantaj și violență în familie.

Scandalul a izbucnit în urmă cu câteva săptămâni, când ieșeanul a aflat că soția lui l-a înșelat cu preotul din sat.

Urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate pentru a putea lua o hotărâre în acest caz.

În cadrul dosarului, atât nevasta ieșeanului, Alexandra, cât și preotul din Scobâlțeni sunt considerați părți vătămate.

Recent, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis cererea făcută de anchetatori pe numele lui Gheorghe Nicăi-Scrijan.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în ceea ce îl priveşte pe inculpat. Dispune arestarea preventivă a inculpatului cercetat pentru săvârşirea infracțiunilor de şantaj şi violență în familie, în formă continuată, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au afirmat judecătorii ieșeni.

Bărbatul a contestat decizia, dar magistrații l-au menținut după gratii.

Când a revenit în țară de la muncă din străinătate, acesta ar fi aflat că soția sa l-ar fi înșelat cu preotul din sat.

Anchetatorii ieșeni spun că Gheorghe Nicăi-Scrijan și-a agresat nevasta de-a lungul mai multor zile.

Totodată, l-ar fi șantajat pe presupusul amant al nevestei sale, preotul din sat. Suspectul i-ar fi cerut 20.000 de euro pentru a nu face publică presupusa relație amoroasă pe care aceasta a avut-o cu soția lui. În urma incidentelor, soția și presupusul amant li s-au plâns oamenilor legii.

Anchetatorii l-au ridicat pe ieșean și l-au dus la audieri.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

Ulterior bărbatul în vârstă de 52 de ani, a fost dus la instanță, cu propunerea de arestare preventivă. Judecătorii ieșeni au admis propunerea.

Citește și:
Antrenor condamnat la 109 ani de închisoare pentru că a violat sportivi
Antrenor condamnat la 109 ani de închisoare pentru că a violat sportivi
Condamnare drastică la închisoare în cazul unui antrenor care a violat sportivi. Fernando de Carvalho Lopes, fost antrenor al echipei masculine de gimnastică a Braziliei, a fost condamnat la...
Bărbat trimis în arest pentru un scandal la discotecă, comis în perioada de supraveghere a unei alte condamnări
Bărbat trimis în arest pentru un scandal la discotecă, comis în perioada de supraveghere a unei alte condamnări
Un bărbat din județul Suceava a fost săltat pe 3 octombrie de polițiștii trimiși să pună în aplicare un mandat de executare a pedepsei, scrie Monitorul de Suceava. Petrică Doru...