Românii, convinși că un mesaj al Ambasadei Rusiei la București confirmă boala lui Putin: "De ce ați început deja să-l îmbălsămați?"

Joi, 19 Mai 2022, ora 13:42
7217 citiri
Românii, convinși că un mesaj al Ambasadei Rusiei la București confirmă boala lui Putin: "De ce ați început deja să-l îmbălsămați?"
Președintele Vladimir Putin FOTO Facebook/ Ambasada Rusiei în România

Ambasada Rusiei în România acuză că se răspândesc teorii ale conspirației legate de presupusa boală a lui Putin.

"Zvonurile despre boala șefului statului rus sunt la fel de neadevărate ca și falsurile care apar constant despre masacrele efectuate de către trupele ruse asupra civililor din localitățile Ucrainei", scrie în postarea de pe Facebook a ambasadei.

"În atenția abonaților noștri

Le suntem recunoscători celor care și-au exprimat dorința de a „ajuta vindecării” Președintelui Rusiei Vladimir Putin, inclusiv chiar și de a deveni un donator dacă va trebui.

Vă îndemnăm să nu vă faceți griji pentru sănătatea domnului Președinte, întrucât zvonurile și speculațiile presei occidentale, din păcate, des replicate și în România, despre boala Șefului Statului rus sunt la fel de neadevărate ca și falsurile care apar constant despre, să zicem, „masacrele” efectuate de către trupele ruse asupra civililor din Bucea, Borodianka și alte localitățile Ucrainei.

Angajații Ambasadei, la rândul lor, urează sincer sănătate tuturor oamenilor simpatizanți și grijulii care ne-au scris".

Reacțiile românilor

Cei mai mulți dintre cei care au comentat s-au distrat pe seama anunțului și au comentat cu ironie.

O parte dintre reacții leagă înțelesul ascuns al mesajului de o formulare care face carieră de la începutul invaziei Ucrainei: "Să nu crezi nimic până nu este negat de Moscova!".

"Dacă se simte așa bine, de ce ați început deja să-l îmbălsămați?"

Este întrebarea care a primit câteva răspunsuri pe măsură:

"Să îl aibă și la anul pentru paradă."

"Nu trebuie îmbălsămat, are destul alcool in el."

"Arată și foarte bine omul, zici că e viu"

"Poate totuși avem noroc și crapă."

"Acest mesaj îmi creează convingerea că Putin este pe moarte. Dacă până acum aveam ceva semne de întrebare, acum, după logica propagandei bolșevice, sunt sigur că are zilele numărate. Așa să-i ajute Dumnezeu."

"Hai că ne-am liniștit. Înseamnă că-i pe bune!"

"Dacă sunt la fel de neadevărate ca masacrele din Bucea și Borodianka, mulțumim! Tocmai ne-ați confirmat că Putin e foarte grav bolnav!"

"Nu știu cine donează organe să salveze un criminal?? Probabil tot un criminal."

"Dacă așa arată când e sănătos nici nu vreau să-mi imaginez ce înfățișare va avea când va fi bolnav."

"Stați fără grijă, noi am pregătit de cele creștinești: prosoape, găleți, copârșeu, arpacaș ( în caz că nu ați găsit prin hambarele din Ucraina), clopotar, un DJ special etc."

"Practic până și ambasada zice că DIN PĂCATE zvonurile despre boală sunt neadevărate."

"Putin e bolnav, se pare că suferă de leucemie. Dacă propaganda rusă spune că e sănătos, atunci e bolnav.

Dacă propaganda rusă spune că armata face exerciții, atunci invadează, ceea ce a văzut o lume întreagă.

Deci propaganda rusă, nu percepe realitatea, probabil consumă substanțe halucinogene ca să emane astfel de halucinații."

"Noi avem șampania la rece, așa doar în caz."

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

3 lucruri pe care să nu le faci niciodată la serviciu. "Când intră în birou a doua zi, încep să circule zvonuri"
3 lucruri pe care să nu le faci niciodată la serviciu. "Când intră în birou a doua zi, încep să circule zvonuri"
O directoare de resurse umane a relatat care sunt lucrurile pe care niciodată nu le face la locul de muncă. Valerie Rodriguez lucrează cu lideri seniori pentru a asigura respectarea tuturor...
Transnistria ar cere Moscovei alipirea la Rusia. "Pretext juridic pentru a aplica o lovitură pe teritoriul Republicii Moldova”
Transnistria ar cere Moscovei alipirea la Rusia. "Pretext juridic pentru a aplica o lovitură pe teritoriul Republicii Moldova”
Transnistria ar urma să solicite Moscovei alipirea regiunii separatiste la Federaţia Rusă, informează joi, 22 februarie, Deschide.md, citând o declaraţie făcută de opozantul transnistrean...
#ambasada Rusiei Bucuresti, #boala, #putin, #zvonuri , #stiri Vladimir Putin