Un elev din Argeș și-a amenințat profesorul cu moartea după ce nu l-a mai primit la oră. Ce a urmat

Sambata, 04 Februarie 2023, ora 07:43
6162 citiri
Un elev din Argeș și-a amenințat profesorul cu moartea după ce nu l-a mai primit la oră. Ce a urmat
Unii profesori au declarat că se tem de elev FOTO captură video YouTube / TVR

Un elev de clasa a XII-a dintr-un liceu din Argeș l-a înjurat și l-a amenințat cu moartea pe un profesor, după ce acesta nu l-a mai primit la oră și i-a spis că îi va scădea nota la purtare.

Incidentul a avut loc miercuri, după ce elevul a întârziat la ora de matematică. Deși făcea acest lucru frecvent, de data asta profesorul a decis să nu îl mai primească. A urmat o ceartă, cu injurii și invective din partea elevului, care a culminat cu o amenințare cu moartea, potrivit Știrile TVR.

După ce a fost amenințat, profesorul a făcut plângere, iar elevul a fost reținut pentru 24 de ore. Vineri, instanța a decis că va fi cercetat în libertate, astfel că, de luni, el poate reveni la ore.

Conducerea școlii din localitatea argeșeană Mărăcineni face anchetă internă și spune că nu are cum să-l sancționeze.

În liceu, băiatul e o problemă de mai multă vreme, dar toţi par să se teamă de el. Atât profesorii, cât și colegii lui spun că e recalcitrant cu toată lumea. A făcut sport de performanță și unora dintre profesori le e teamă de el.

Psihologul școlii a declarat că a stat de vorbă cu băiatul și acum, și după scandalurile precedente, dar fără prea multe rezultate.

#amenintare moarte, #profesor amenintat elev, #liceu, #Arges , #stiri invatamant