Bărbatul care l-a amenințat ostentativ pe activistul de mediu Daniel Bodnar a ajuns în arest VIDEO

Vineri, 21 Ianuarie 2022, ora 12:10
4373 citiri
Bărbatul care l-a amenințat ostentativ pe activistul de mediu Daniel Bodnar a ajuns în arest VIDEO

Bărbatul care l-a amenințat pe activistul Daniel Bodnar pentru că a făcut o sesizare la Garda Forestieră a fost reținut în arestul IPJ Suceava.

Un tăietor de lemne din județul Suceava a postat pe Facebook un video în care-l amenință cu represalii pe activistul de mediu Daniel Bodnar.

"Într-un județ căpușat de politicieni corupți și parte din autorități ale statului care sunt parte la jaf, nu ne putem aștepta să fim în siguranță! Suntem pe cont propriu! Dacă în celelalte cazuri în care au fost amenințări cu moartea sau agresiuni la adresa mea, iar poliția nu a făcut absolut nimic, vedem rezultatul!", scrie activistul Daniel Bodnar și postează un film în care este amenințat cu represalii grave.

În imagini apare un tăietor de lemne care se arată deranjat că a fost controlat de Garda de Mediu și pune incursiunea inspectorilor pe seama denunțurilor făcute de Bodnar.

"Fac acest video pentru Daniel Bodnar. Să știi că Garda Forestieră a fost la noi. Ți-ai făcut de lucru cu țiganii de-amu, Danieluț. De-acum n-ai să te mai plimbi pe picioare, n-ai să mai poți mâncă cu mâinile. Îți promit eu că-ți rup picioarele!", spune bărbatul cu nonșalanță într-un film făcut public pe Faceboook.

"Nici nu pot posta toate injuriile și amenințările! Indivziii ăștia sunt cei care și-au cumpărat permise pe bani și primesc lemn ilegal de la pădurarii din Putna și Brodina!", mai spune Bodnar ulterior.

Polițiștii s-au autosesizat și la nivelul IPJ Suceava s-au dispus măsuri operative urgente de documentare a activității infracționale dar și de asigurare a cadrului procedural, potrivit stirisuceava.net.

În urma audierilor și materialului probator administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, la mai puțin de cinci ore de la postarea în spațiul on-line a imaginilor incriminatorii, autorul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

Bărbatul a fost transferat la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Suceava.

Citeste si:
Bărbat arestat preventiv după ce a lovit un polițist cu maşina. A refuzat să oprească la semnalul poliției rutiere
Bărbat arestat preventiv după ce a lovit un polițist cu maşina. A refuzat să oprească la semnalul poliției rutiere
Un bărbat din Novaci, judeţul Gorj, a fost arestat preventiv după ce a refuzat să oprească la semnalul unui poliţist şi l-a lovit pe acesta cu maşina, după care a fugit. Poliţistul a...
Șeful Ambulanței Neamț și două asistente şefe, arestaţi preventiv pentru luare de mită
Șeful Ambulanței Neamț și două asistente şefe, arestaţi preventiv pentru luare de mită
Directorul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Neamţ şi două asistente şefe din cadrul instituţiei au fost arestaţi preventiv, pentru 30 zile, de judecătorii Tribunalului Bacău,...