Un bărbat și-a adus copilul în cimitir și și-a amenințat fosta soție: „Te bag fix aici, lângă tata” VIDEO

Duminica, 07 Mai 2023, ora 08:42
2257 citiri
Un bărbat și-a adus copilul în cimitir și și-a amenințat fosta soție: „Te bag fix aici, lângă tata” VIDEO
Bărbatul își amenința fosta soție că o va înjunghia FOTO Captură Video / Facebook

O femeie din Pitești a mers la poliție pentru a-și reclama fostul soț după ce acesta a publicat pe Facebook o filmare în care o amenință că o va ucide.

Bărbatul și-a luat copilul de șase ani și a mers la cimitir, de unde s-a înregistrat în timp ce-și înjură și amenință fosta soție.

„În seara zilei de 06 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați în mod direct, de către o femeie, cu privire la faptul că fostul soț, fiind sub influența alcoolului, a postat pe o rețea de socializare un clip în care îi adresează amenințări, fiind însoțit de fiul lor, minor în vârstă de 6 ani, care ar putea fi în pericol ca urmare a comportamentului bărbatului în cauză”, transmite poliția într-un comunicat citat de Știrileprotv.

Bărbatul aflat sub influența alcoolului își amenința fosta soție că o va înjunghia.

„Fii atentă ce zic eu! Dacă tu scapi din mâna mea cu fraierul ăla, să dea Dumnezeu să îmi îngrop familia. Uite aici, lângă tata la cimitir. Dacă tu scapi cu fraierul ăla din mâna mea, să dea Dumnezeu zilele să mi le ia mie și să n-am parte de ăla micu. Să n-am parte de nevastă-mea dacă tu nu vei muri. Dacă eu nu te tai, să de Dumnezeu să ard! Și pe tine și pe el. Ai cuvântul meu. Știi cine te scapă din mâna mea? Nici mascații. Am ajuns să mă jur pe mormântul lu tata pentru o c***ă infectă. Dacă nu dau cu briceagul în tine...Nu s-a pomenit în țară!(...)Te rup în două! Să moară frații mei, eu te tai! Am briceag la mine”, a spus bărbatul aflat în cimitir.

La fața locului au fost mobilizați polițiștii de ordine publică din cadrul Secțiilor de Poliție 1, 2, 3 și Secției de Poliție Rurală Bascov. Agenții l-au căutat inițial pe bărbat în cimitir. Fostul soț al femeii și băiețelul lor au fost găsiți la locuința bărbatului. Copilul nu se afla în pericol, notează sursa citată.

În acest caz a fost solicitat sprijinul specialiștilor D.G.A.S.P.C. Argeș, pentru evaluarea situației minorului și acordarea de sprijin de specialitate, în funcție de cele constatate.

În caz de urgenţă, apelaţi numărul Telverde destinat victimelor violenţei domestice! Numărul de Telverde este: 0800 500 333.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Violența domestică a devenit infracțiune în Kazahstan. Ce pedepse riscă agresorii
Violența domestică a devenit infracțiune în Kazahstan. Ce pedepse riscă agresorii
Violenţa domestică împotriva femeilor şi a copiilor a devenit infracţiune în Kazahstan, după ce preşedintele Kasîm-Jomart Tokaiev a semnat luni o nouă lege, relatează marţi, 16 aprilie,...
O femeie, cadru militar, care și-a snopit în bătaie fetița de doar 2 luni, a fost arestată preventiv. Bebelușul e sub îngrijirea medicilor
O femeie, cadru militar, care și-a snopit în bătaie fetița de doar 2 luni, a fost arestată preventiv. Bebelușul e sub îngrijirea medicilor
O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată preventiv după ce şi-ar fi lovit fetiţa în vârstă de doar două luni, provocându-i mai multe răni, inclusiv fracturi costale şi la...
#amenintari, #violenta domestica, #violenta femei , #violenta