Gimnastele de aur ale României, eliminate de la ”America Express”. Dezamăgirea fostelor sportive: ”Nu-mi venea să cred”

Joi, 26 Ianuarie 2023, ora 10:20
4105 citiri
Gimnastele de aur ale României, eliminate de la ”America Express”. Dezamăgirea fostelor sportive: ”Nu-mi venea să cred”
Larisa Iordache (dreapta) și Diana Bulimar

Fostele gimnaste Larisa Iordache și Diana Bulimar, multiple medaliate cu aur la competițiile importante, sunt primele eliminate din show-ul de televiziune ”America Express”, difuzat de Antena 1.

Miercuri seara, cele două foste sportive de performanță au terminat pe ultimul loc cursa pentru ultima șansă, fiind astfel prima pereche care părăsește emisiunea.

„Evident că părea că nu-i adevărat, dar asta s-a întâmplat”, a spus Larisa Iordache. „Nu-mi venea să cred că pentru o zi proastă și pentru niște oameni care ne-au ales pe noi în această cursă, eu deja voi pleca”, a spus și Diana Bulimar.

„Viața îți oferă experiențe încununate de glorie sau nu, însă este important să ai prilejul de a învăța ceva! Am trăit momente și stări exact ca într-un carusel. Am alergat, am plâns și am râs, însă am realizat că poți face față și acelor lucruri cărora nu credeam”, a menționat Larisa Iordache.

„A fost o adevărată aventură! Sunt lucruri pe care nu le poți simți si înțelege decât dacă treci prin această poveste. Oameni, locuri, trăiri diferite... Să dormi în fiecare seară la o persoană nouă, să nu știi ce te așteaptă a doua zi, unde ajungi, ce mănânci, unde vei pune seara capul să dormi...Sunt recunoscătoare că am avut parte de această experiență! Mulțumesc celor ne-au susținut. V-am simțit alături și m-a bucurat imens că sunteți aici”, a completat Diana Bulimar.

#America Express, #Larisa Iordache, #Diana Bulimar , #stiri din sport