Tânără de cetățenie americană, sechestrată într-unul dintre apartamentele lui Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăguşanu. Ambasada SUA a alertat poliția

Luni, 11 Aprilie 2022, ora 21:35
11356 citiri
Tânără de cetățenie americană, sechestrată într-unul dintre apartamentele lui Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăguşanu. Ambasada SUA a alertat poliția
O tânără și o femeie găsite într-o locație din Voluntari FOTO: generică Pixabay.com

O tânără de 21 de ani de cetățenie americană a fost victima unei infracțiuni de lipsire de libertate în România. Poliția a găsit-o în scurt timp după ce ambasada SUA a alertat autoritățile, într-una dintre locuințele fostului iubit al Biancăi Drăgușanu.

Surse judiciare au precizat pentru Ziare.com faptul că luni, 11 aprilie, poliția Ilfov a fost sunată de un reprezentant al Biroului de Securitate Diplomatică din cadrul Ambasadei SUA la București, cu privire la faptul că, la nivelul acestei instituții s-a primit o informație conform căreia, într-un imobil situat pe str. Washington, din orașul Voluntari, o tânără în vârstă de 21 ani, Emma Aida Gabbey, cetățean american, este lipsită de libertate în mod ilegal.

În continuare, s-a relaționat cu Biroul de Securitate Diplomatică, iar în urma obținerii unor informații suplimentare, organele de poliție din cadrul Poliției Orașului Voluntari s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate in mod ilegal.

În urma ultimelor verificări efectuate polițiști s-a stabilit că este posibil ca tânăra să se afle într-un imobil situat pe str. Washington, din orașul Voluntari, ce aparține fraților Tristan şi Andrew Tate, cetățeni britanici.

Tristan Tate este fostul iubit al Biancăi Drăguşanu.

Polițiștii au obținut două mandate de percheziție, prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, de la instanță (Judecătoria Buftea), pe lipsire de libertate.

Mandatele sunt puse în executare de IPJ Ilfov.

Până la acest moment au fost găsite două victime, dintre care una semnalată de Ambasada SUA (de cetățenie americană). Victime ale posibilului trafic de persoane.

#americanca trafic persoane, #Bianca Dragusanu, #Tristan Tate, #ambasada SUA, #americanca gasita voluntari , #trafic persoane
Comentarii
Poza alex-7
alex-7
rank 5
" ce aparține fraților unor cetățeni britanici." de origine
Poza Kogaion78
Kogaion78
rank 1
ce, au sechesatrit da ratinghhhhh ????..........