Care sunt cele mai importante lucruri învățate de la părinți. "Învață, să nu ajungi gropar. Ironia sorții e că sunt arheolog. Nu mai e tata să râdem împreună de situație"

04 Mai 2024 - Care sunt cele mai importante lucruri învățate de la părinți. "Învață, să nu ajungi gropar. Ironia sorții e că sunt arheolog. Nu mai e tata să râdem împreună de situație"

Lucrurile pe care le învățăm în copilărie de la părinți sunt adesea esențiale și ținem cont de ele tot timpul. Ca adulți, ne amintim cu nostalgie de regulile care ne-au marcat copilăria.

Amintiri

Cum a fost inaugurat primul mall din România, în urmă cu 25 de ani. "Era o navă spațială pentru noi, nu mai văzusem așa ceva"

24 Februarie 2024 - Cum a fost inaugurat primul mall din România, în urmă cu 25 de ani. "Era o navă spațială pentru noi, nu mai văzusem așa ceva"

O fotografie care a surprins ziua inaugurării primului mall din România a fost postată în mediul online și a stârnit nostalgii.

Singurul program TV de dinainte de '89 de care românii își amintesc cu plăcere. "Mă fascina"

20 Februarie 2024 - Singurul program TV de dinainte de '89 de care românii își amintesc cu plăcere. "Mă fascina"

Înainte de 1989, programele TV din România erau controlate strict de regimul comunist, iar emisiunile erau difuzate timp de 2-3 ore zilnic, conținutul acestora fiind cenzurat.

Vorbe de duh celebre auzite de la părinți în copilărie: "Învață că nu pentru mine înveți!"/ "Lasă că vorbim noi acasă!" Lista cu cele mai hazlii expresii

26 Ianuarie 2024 - Vorbe de duh celebre auzite de la părinți în copilărie: "Învață că nu pentru mine înveți!"/ "Lasă că vorbim noi acasă!" Lista cu cele mai hazlii expresii

Unele situații sau vorbe auzite stârnesc cu ușurință nostalgia copilăriei. Un român a relatat cum, vorbind cu soția despre părinți, și-a amintit de replicile celebre care i-au marcat

Premierul Vietnamului: Amintiri din perioada studiilor, realizate în România

20 Ianuarie 2024 - Premierul Vietnamului: Amintiri din perioada studiilor, realizate în România

Premierul Vietnamului, Pham Minh Chinh, a afirmat, într-un interviu acordat Prima News, că relaţia dintre cele două ţări se dezvoltă de mai bine de 75 de ani şi a apreciat ”ajutorul oportun

Nadia Comăneci împlinește azi 62 de ani. Cum trăia ea în comunism: "Toată lumea purta același lucru. Tata mirosea a benzină mereu"

12 Noiembrie 2023 - Nadia Comăneci împlinește azi 62 de ani. Cum trăia ea în comunism: "Toată lumea purta același lucru. Tata mirosea a benzină mereu"

Nadia Comăneci a transmis un mesaj video cu ocazia zilei de naștere. "Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase. La mulți ani, România, dragi români, multă sănătate", a spus Nadia.

Amintiri din copilărie cu Nicolae Stanciu: ”Nu prea mi-au plăcut sarmalele”
VIDEO

09 Octombrie 2023 - Amintiri din copilărie cu Nicolae Stanciu: ”Nu prea mi-au plăcut sarmalele” VIDEO

Jucătorul Nicolae Stanciu a oferit un interviu inedit pentru FRFTV, în care a vorbit despre mâncarea preferată, ce năzbâtii a făcut în copilările şi care era materia preferată la şcoală.

Nicolae Ciucă, amintiri de pe câmpul de luptă din Afganistan și Irak: ”Trăiam cât se poate de auster”. Care a fost cea mai bună ciorbă pe care a mâncat-o

06 Octombrie 2023 - Nicolae Ciucă, amintiri de pe câmpul de luptă din Afganistan și Irak: ”Trăiam cât se poate de auster”. Care a fost cea mai bună ciorbă pe care a mâncat-o

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, a făcut dezvăluiri vineri, 6 octombrie, despre condițiile în care a trăit în perioada în care a fost în misiuni pe câmpul de luptă din Afganistan

Fotbalistul electrocutat la pescuit face dezvăluiri după 20 de ani: „Opt au murit, doar eu am scăpat!”

05 Octombrie 2023 - Fotbalistul electrocutat la pescuit face dezvăluiri după 20 de ani: „Opt au murit, doar eu am scăpat!”

Florentin Petre a fost protagonistul unui incident nefericit acum două decenii care putea să-l coste chiar viața.

Maria Șarapova, dezvăluiri despre noaptea petrecută, în tinerețe, cu Novak Djokovic: "O poveste nebună"

29 Septembrie 2023 - Maria Șarapova, dezvăluiri despre noaptea petrecută, în tinerețe, cu Novak Djokovic: "O poveste nebună"

Maria Șarapova a fost invitată la un podcast și a povestit o întâmplare de acum 15 ani, în care ea și Novak Djokovic au petrecut o noapte împreună.

„Sorana Cîrstea plângea pe bordura parcării!” Românca la un pas de a ajunge în arestul poliției americane

07 Septembrie 2023 - „Sorana Cîrstea plângea pe bordura parcării!” Românca la un pas de a ajunge în arestul poliției americane

Sorana Cîrstea a încheiat turneul de la US Open, unde a fost eliminată în sferturile de finală de cehoaica Karolina Muchova.

George Copos redeschide o rană a Giuleștiului: "Cel puțin două campionate ne-au fost furate"

15 Iunie 2023 - George Copos redeschide o rană a Giuleștiului: "Cel puțin două campionate ne-au fost furate"

George Copos, finanţatorul clubului de fotbal Rapid între 1993 şi 2013, a declarat, într-un interviu exclusiv acordat AGERPRES, că în perioada în care a condus gruparea giuleşteană acesteia

Boris Becker, dezvăluiri despre traumele din închisoare, unde a fost la un pas de a fi ucis

30 Martie 2023 - Boris Becker, dezvăluiri despre traumele din închisoare, unde a fost la un pas de a fi ucis

Fostul mare jucător de tenis Boris Becker a declarat, într-un interviu pentru Christiane Amanpour la CNN, că este recunoscător pentru că este în viaţă, după ce a fost nevoit să stea în

Cum a aflat Mihai Șora că fiul său a fost recrutat de Securitate, la doar 14 ani

26 Februarie 2023 - Cum a aflat Mihai Șora că fiul său a fost recrutat de Securitate, la doar 14 ani

Mihai Șora, cunoscut filosof și luptător pentru democrație, a murit sâmbătă la vârsta de 106 ani.

Mircea Lucescu se afla în Turcia în timpul cutremurului devastator de ieri dimineață. Ce a simțit antrenorul român

07 Februarie 2023 - Mircea Lucescu se afla în Turcia în timpul cutremurului devastator de ieri dimineață. Ce a simțit antrenorul român

Mircea Lucescu se află în Turcia, în cantonament cu Dinamo Kiev, și a simțit cutremurul devastator de ieri dimineață.

Cât costă fericirea? Puterea nu se scrie pe cruce!

01 Februarie 2023 - Cât costă fericirea? Puterea nu se scrie pe cruce!

Timpul nu ne așteaptă!

Cum a ajuns Rică Răducanu să bea o bere la doi litri cu marele Pele: ”Ziceai că nu el!”

31 Decembrie 2022 - Cum a ajuns Rică Răducanu să bea o bere la doi litri cu marele Pele: ”Ziceai că nu el!”

Rică Răducanu este unul dintre românii care au avut șansa de a juca împotriva lui Pele, și nu o dată, ci chiar de două ori.

Nostalgii după Sărbătorile din copilărie: "Nu ne apuca niciun Crăciun cu bomboanele în pom, ci doar cu ambalajele"

15 Decembrie 2022 - Nostalgii după Sărbătorile din copilărie: "Nu ne apuca niciun Crăciun cu bomboanele în pom, ci doar cu ambalajele"

Românii se pregătesc pentru sărbătorile de iarnă. Unii au cumpărat deja cadourile și mulți au împodobit și bradul.

Românii, nostalgici după petrecerile date în apartament: "Bairam! Duduiau blocurile de muzică și gălăgie!"

13 Decembrie 2022 - Românii, nostalgici după petrecerile date în apartament: "Bairam! Duduiau blocurile de muzică și gălăgie!"

O poză de la o petrecere dată într-un apartament de bloc de acum zeci de ani a fost postată pe Facebook și a stârnit nostalgii.

Fotografia din vremea comunismului care a stârnit nostalgii și revoltă: "Ce ne mai distram! Doamne, ce tinerețe frumoasă și vie am avut!"

06 Decembrie 2022 - Fotografia din vremea comunismului care a stârnit nostalgii și revoltă: "Ce ne mai distram! Doamne, ce tinerețe frumoasă și vie am avut!"

O fotografie din vremea comunismului postată pe Facebook a stârnit controverse. Imaginea datează din anul 1984, când tinerii erau obligați să facă practică la ferme.

Care este cea mai mare problemă a litoralului românesc: "Nu mai poate genera amintiri frumoase”

18 Iulie 2022 - Care este cea mai mare problemă a litoralului românesc: "Nu mai poate genera amintiri frumoase”

Este primul sezon estival în care numărul turiștilor care își fac concediul pe litoralul din România scade.

Amintirile lui Ciolacu din copilărie: "Cel mai frumos a fost când m-a luat prima oară tatăl meu la aerodrom”

01 Iunie 2022 - Amintirile lui Ciolacu din copilărie: "Cel mai frumos a fost când m-a luat prima oară tatăl meu la aerodrom”

Preşedintele Camere Deputaţilor, Marcel Ciolacu a povestit miercuri, 1 iunie, că cea mai frumoasă amintire a sa legată de copilărie este momentul în care tatăl său l-a dus pentru prima oară

Dezvăluiri despre Iga Swiatek, liderul WTA: "Încă din 2016 se distanța din punct de vedere fizic"

21 Mai 2022 - Dezvăluiri despre Iga Swiatek, liderul WTA: "Încă din 2016 se distanța din punct de vedere fizic"

Poloneza Iga Swiatek domină tenisul feminin cu autoritate, în ciuda faptului că are numai 21 de ani.

„Rebela” Andreea Prisecariu, amintiri cu Iga Swiatek: „Îmi doresc să văd o schimbare în țara asta, pentru că este loc”

19 Mai 2022 - „Rebela” Andreea Prisecariu, amintiri cu Iga Swiatek: „Îmi doresc să văd o schimbare în țara asta, pentru că este loc”

Andreea Prisecariu, socotită rebela tenisului feminin românesc, a fost invitată să facă o demonstrație de tenis la competiția dedicată copiilor care are loc la București.

Ce spunea Benone Sinulescu despre copilărie și prietenii de suflet: "Mai și chiuleam, mergeam la toate concertele. Toți veneau în jurul meu să mă asculte"

18 Noiembrie 2021 - Ce spunea Benone Sinulescu despre copilărie și prietenii de suflet: "Mai și chiuleam, mergeam la toate concertele. Toți veneau în jurul meu să mă asculte"

Regretatul artist Benone Sinulescu a povestit într-o relatare emoționantă, de pe site-ul care îi poartă numele, despre familia lui, anii de școală și relația lui cu muzica pe care o avea

Cine a fost discretul miliardar Dan Petrescu: ”A terminat două facultăți și un doctorat în microbiologie. Conducea un Ford Escort vechi, un scuter și bicicleta”

04 Octombrie 2021 - Cine a fost discretul miliardar Dan Petrescu: ”A terminat două facultăți și un doctorat în microbiologie. Conducea un Ford Escort vechi, un scuter și bicicleta”

Ion Sturza, fost premier al Republicii Moldova și om de afaceri, proprietar al companiei Elefant.ro, l-a evocat pe Facebook pe miliardarul Dan Petrescu, mort în tragicul accident aviatic petrecut

Cabina foto - o fereastră spre amintiri

14 Septembrie 2021 - Cabina foto - o fereastră spre amintiri

Cabina foto - modalitatea ideala de a distra pe toata lumea. Rupe gheata si suprinde momente informale si distractive cu prietenii si familia de la orice tip de petrecere.

Marian Drăgulescu, pe drumul amintirilor după 33 de ani de gimnastică: ”A fost ca o joacă”. Când e ultimul său concurs

06 Septembrie 2021 - Marian Drăgulescu, pe drumul amintirilor după 33 de ani de gimnastică: ”A fost ca o joacă”. Când e ultimul său concurs

Cel mai titrat gimnast din istoria României va concura peste două luni și jumătate la ultima competiție majoră din carieră, Campionatele Mondiale din Japonia, după care vrea să

Simona Halep are amintiri minunate cu adversara de azi VIDEO

12 Mai 2021 - Simona Halep are amintiri minunate cu adversara de azi VIDEO

Simona Halep incepe turneul de la Roma cu un meci de gala, urmand sa o intalneasca pe nemtoaica Angelique Kerber (33 ani - locul 26 WTA).

Povestea veteranului de razboi din Prahova care de opt decenii traieste cu un glont in apropierea inimii

09 Martie 2021 - Povestea veteranului de razboi din Prahova care de opt decenii traieste cu un glont in apropierea inimii

Un veteran de razboi din Prahova, ajuns la varsta de 100 de ani, traieste cu un glont localizat in apropierea inimii, dupa ce a fost impuscat pe front. Ranit fiind, dupa mai bine de o luna de

Top 3 știri din presa centrală

”Comoara” descoperită de arheologi în Sfântu Gheorghe, printre casele oamenilor: ”Vestigii cu o vechime de peste 3000 de ani” FOTO
O echipă de arheologi de la Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni din Sfântu Gheorghe, Covasna, a recuperat vestigii cu o vechime de peste...

Românca ce a pus mâna pe imperiul auto al lui Ferrari a ajuns în ringul de box. La ultima recepție a fost invitată de Donald Trump
Romina Gingașu este partenera lui Piero Ferrari și a absolvit Ingineria Motoarelor de Avion la Academia Tehnică Militară din București,...

Horoscop zilnic. Joi, 30 mai. Zodia care s-ar putea confrunta cu probleme de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau...
  1. De ce sunt capacele atașate de sticle? Ce stă în spatele acestei schimbări. "A doua cea mai proastă idee pe care UE a avut-o în ultimii 10 ani"
  2. Tripla campioană de Grand Slam, "expediată" pe o arenă mică și eliminată de la Roland Garros! Rezultatele zilei
  3. Viceprimarul Lucian Judele a lăsat Lacul Como pentru Sectorul 3. Candidatul care joacă „finala” pentru Sectorul 3 și vrea să oprească paveliada
  4. Se schimbă vremea: Scad temperaturile și revin ploile. Zonele cele mai afectate de instabilitate
  5. Dănuț Lupu, mâhnit pentru că nu a fost chemat la meciul Generației de Aur: "Știi care e problema lor?"
  6. Cât costă să-ți cânte Irina Loghin la nuntă. ”Regina muzicii populare” are un onorariu surprinzător
  7. Radu Paraschivescu îl desființează pe Gigi Becali: "Minte fără strop de rușine. El m-a propus la Voluntari"
  8. Încrengăturile dosarului Coldea: Ce legătură au inculpații cu o mare firmă de salubritate, un trust de presă, dar și cu DNA
  9. Surse secrete de la Kremlin anunță o veste surpriză: Mutarea lui Putin de a sfârși războiul, cu un scop neașteptat
  10. Infecția care făcea ravagii în urmă cu 200 de ani revine în forță. Ce este "boala lumei" și cum se răspândește