Lovitura de teatru dupa moartea lui Amy Winehouse: vezi cui ramane averea

Luni, 25 Iulie 2011, ora 15:56
15197 citiri
Lovitura de teatru dupa moartea lui Amy Winehouse: vezi cui ramane averea

Asa cum era de asteptat, presa a inceput deja sa speculeze cui vor ramane banii lui Amy Winehouse, decedata sambata in apartamentul sau din Londra, cel mai probabil din cauza unei supradoze. Iar surprizele se tin lant, mostenitorul putand fi nimeni altul decat fostul sot, Blake Fielder-Civil, cel care a admis la un moment dat ca i-a dat lui Amy pentru prima oara droguri.

Amy Winehouse a intrat in Sunday Times Rich List, care reuneste celebritatile cu cei mai multi bani din Marea Britanie, in urma cu 3 ani, in acea vreme averea sa fiind estimata la 10 milioane de lire sterline.

Ultima oara cand a fost inclusa in acest clasament, anul acesta, in mai, era vehiculata suma de 6 milioane de lire sterline. Potrivit estimarilor celor de la Forbes, averea artistei s-ar situa in prezent intre 6 si 20 de milioane de lire sterline, insa cel mai probabil va continua sa creasca, dat fiind interesul mare al publicului pentru piesele ei, mai ales dupa moarte. Cel putin un album urmeaza sa fie scos pe piata post mortem.

In 2007, presa scria ca Amy primeste doar 300 de lire sterline pe saptamana, bani de buzunar, de la mama sa, pentru a nu-si cultiva viciul: drogurile.

In 2009, Winehouse a fost acord in scris ca parintii ei sa-i administreze averea, atunci in valoare de 15 milioane de lire sterline. Cu alte cuvinte, artista nu putea cheltui bani dintr-un impuls, "spre binele ei", dupa cum au tinut parintii, Janis si Mitch, sa specifice, avand nevoie de permisiunea unuia dintre acestia pentru a scoate bani din cont, dupa cum scria atunci Sunday Mirror. "Sunt inca banii ei si nimeni nu se poate atinge de ei", explicau ei atunci.

Insa lucrurile au luat o intorsatura ciudata, nedreapta, Amy decedand, iar in prezent, potrivit unei ipoteze lansate de Forbes, fostul sot al artistei, Blake Fielder-Civil - cel cu care aceasta a avut o relatie zbuciumata, marcata de certuri, impacari, intrari si iesiri de la dezintoxicare - avand sanse mari sa-i mosteneasca averea.

Conform legislatiei britanice, fostul sot poate fi mostenitor in lipsa unui testament post divort, care sa specifice cui ramane averea. La divort, Blake Fielder-Civil, si el adesea rezident al clinicilor de dezintoxicare, nu s-a ales cu bani.

Chiar daca inainte de casatorie ar fi existat un testament, uniunea face ca acest act sa-si piarda valoarea. Sfarsitul mariajului nu inseamna ca fostul sot nu mai este mostenitorul celui decedat. In lipsa unui testament in care sa se mentioneze cui ramane averea, aceasta va fi mostenita, in cea mai mare parte, de fostul sot, in acest caz Blake Fielder-Civil.

Din nou, asta doar in cazul in care Amy nu si-a facut un alt testament, dupa divortul de acesta, in care sa specifice clar ca nu Fielder-Civil ii va mosteni averea.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Amy Winehouse avere, #Amy Winehouse mostenitor, #bani moarte Amy Winehouse , #murit