Vedete care au murit prea tinere (Galerie foto)

Miercuri, 31 August 2011, ora 18:26
44465 citiri
Vedete care au murit prea tinere (Galerie foto)
Foto: msn

Moartea recenta a cantaretei Amy Winehouse, cu mult inainte de vreme, la numai 27 de ani, a impresionat foarte multi oameni de pe intreg globul. Din pacate insa, aceasta nu este singura moarte prematura, printre celebritati.

MSN a realizat o lista cu vedete straine care au plecat din aceasta lume prea devreme, unele dintre ele grabindu-si sfarsitul voit.

1. Amy Winehouse

Cantareata cunoscuta in special datorita hitului "Rehab" a murit singura, in apartamentul ei din Londra, la 23 iulie anul acesta. Avea 27 de ani si se lupta de mai multi ani cu dependenta de alcool si droguri. Rapoartele toxicologice date publicitatii recent arata insa ca vedeta nu consumase droguri in ziua in care s-a stins. Concluziile anchetei oficiale vor fi anuntate pe 26 octombrie.

2. Alexander McQueen

Creatorul de moda Alexander McQueen, preferat de multe vedete, a murit in 2010, la 11 februarie. El a fost gasit decedat in locuinta lui, din cauza unui aparent suicid.

3. Brittany Murphy

Actrita Brittany Murphy, care s-a facut cunoscuta in special datorita rolului din filmul "Clueless", a murit pe 20 decembrie 2009. Avea doar 32 de ani, iar cauzele ar fi fost naturale - un atac de cord.

4. Michael Jackson

Cu ceva timp inainte sa moara, legendarul cantaret anuntase un mega-turneu de revenire pe scena si se pregatea intensiv pentru acesta. A decedat insa pe 25 iunie, in 2009, la numai 50 de ani.

5. Heath Ledger

Actorul a fost recompensat postum cu un Oscar pentru cel mai bun rol secundar masculin, pe care l-a avut in filmul "Cavalerul Negru". Heath Ledger, care a mai jucat, printre altele, in "Fratii Grimm", "Puterea dragostei", "Casanova" sau "Brokeback Mountain", a parasit aceasta lume in 22 ianuarie 2008, pe cand avea numai 28 de ani.

6. Aaliyah

Moartea tragica a cantaretei R&B i-a socat pe fanii ei si nu numai. Aaliyah Dana Haughton a decedat in 25 august 2001, la 22 de ani, intr-un accident aviatic care a avut loc dupa ce a filmat un videoclip in Bahamas. Alte opt persoane au murit atunci.

7. Selena

Selena Quintanilla-Perez, supranumita "Regina muzicii tejano", avea doar 23 de ani cand a fost impuscata mortal, pe 31 martie 1995. Ea a fost asasinata de presedinta fan-clubului sau. Aceasta a fost gasita vinovata de crima de gradul unu, in acelasi an.

8. Kurt Cobain

Kurt Cobain, solistul celebrei trupe Nirvana, a murit pe 5 aprilie 1994, la 27 de ani, ca si Amy Winehouse, dar si asemeni urmatoarelor doua celebritati din aceasta lista. El si-a luat viata dupa ce a iesit dintr-un centru de dezintoxicare. Fiica lui, Frances Bean Cobain, avea pe atunci nici doi ani.

9. Jim Morrison

Desi Jim Morrison a trait putin, impactul pe care l-a avut cu trupa The Doors asupra muzicii rock in anii '60 si inceputul anilor '70 a fost considerabil si de lunga durata. El a fost gasit mort in cada unui apartament din Paris, la 3 iulie 1971. Avea doar 27 de ani, iar circumstantele in care a survenit moartea sa au ramas un mister.

10. Jimi Hendrix

Este considerat unul dintre cei mai buni instrumentisti rock, desi a avut o viata la fel de scurta. A murit pe 18 septembrie, 1970, tot la 27 de ani, dupa ce a luat somnifere si s-a inecat in somn.

11. Marilyn Monroe

Actrita care a castigat un premiu Globul de Aur si care a devenit cunoscuta, printre altele, si pentru faptul ca i-a cantat "Happy Birthday" presedintelui SUA de atunci, John F. Kennedy, a murit la 5 august 1962, cand avea 36 de ani. Nici legat de moartea ei lucrurile nu sunt certe.

12. James Dean

Actorul cunoscut in special datorita rolului din filmul "Rebel Without a Cause" a murit intr-un accident rutier, in timp ce conducea un Porsche 550 Spyder. Accidentul a avut loc in 30 septembrie 1995, iar Dean avea doar 24 de ani.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#celebritati decedate devreme, #celebritati moarteprematur, #vedete moarte timpuriu vedete murit tinere , #murit