Ana Birchall: Am descoperit multe jigodii in PSD

Miercuri, 30 Martie 2011, ora 08:30
5526 citiri
Ana Birchall: Am descoperit multe jigodii in PSD
Foto: Arhiva

Fostul secretar executiv al PSD, Ana Birchall, a declarat ca asteapta ca multe persoane din PSD sa-si ceara scuze pentru ca au lasat ca numele sau "sa fie murdarit in mod nemeritat si nejustificat".

Dupa ce a castigat, marti, procesul intentat jurnalistului Iosif Buble, acuzandu-l ca pe blogul acestuia a aparut o inregistrare porno in care era insinuat ca aparea ea, Ana Birchall a reamintit ca suma de 70.000 de euro castigata va fi donata in scopuri caritabile.

"Judecatorii au constatat ca, la data postarii, domnul Buble habar nu a avut de adevar si in mod mincinos a asociat numele meu cu aceasta mizerie si acest atac josnic, dar nu vreau sa comentez cum s-a aparat dansul, pentru ca sunt dosare publice.

In esenta, a negat ca are legatura cu blogul pe care a aparut filmuletul", a declarat Birchall, in cadrul unui interviu acordat cotidianului Puterea.

Jurnalistul Iosif Buble trebuie sa-i dea Anei Birchall 70.000 de euro - a decis instanta

Despre colegii din PSD, fostul secretar executiv al partidului, afirma ca au fost persoane care s-au solidarizat cu ea, dar au fost si "jigodii".

"In aceasta perioada au fost persoane care s-au solidarizat cu mine, am descoperit adevarate caractere si multe jigodii. Pe ultimele le-am eliminat din jurul meu. Sunt anumite persoane in PSD care imi datoreaza scuze. Nu poti sa lasi ca numele si munca unui om sa fie terfelite in halul in care au fost terfelite", este de parere Ana Birchall.

Intrebata daca se va intoarce in politica, Ana Birchall subliniaza ca are de gand sa faca acest lucru.

"Cei care au crezut ca ma pot inlatura din viata publica, politica, prin asemenea atacuri marsave si josnice nu le spun decat un singur lucru 'v-ati inselat, tovarasi!'", spune Ana Birchall.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Ana Birchall proces Buble, #Ana Birchall politica , #stiri Ana Birchall