De ce a plâns Ana Bogdan după ce a câștigat trofeul la Iași: "Puțină lume știe"

Duminica, 23 Iulie 2023, ora 17:10
5533 citiri
De ce a plâns Ana Bogdan după ce a câștigat trofeul la Iași: "Puțină lume știe"
Ana Bogdan și iubitul ei, Simone Tempestini

Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan a câştigat duminică turneul WTA 125 BCR Iaşi Open. Ea a învins-o în finală pe Irina Begu, favorita numărul 1 a competiţiei.

Ana Bogdan (30 de ani, nr 49 WTA), favorita numărul 2 a turneului, şi-a păstrat titlul la Iaşi, câştigând pentru a doua oară consecutiv BCR Iaşi Open. Ea a învins-o în finală pe compatrioata sa, Irina Begu (32 de ani, nr. 31 WTA), favorita numărul 1 a turneului, de care a dispus în două seturi, scor 6-2, 6-3, după un meci care a avut o durată de o oră şi 24 de minute.

Este al doilea titlu obţinut de Ana Bogdan în WTA Challenger, ambele fiind câştigate la Iaşi (2022 şi 2023). Ana mai are o finală disputată în WTA Challenger, pierdută în anul 2021, la Limoges.

"Cred că am emoții ceva mai mari acum de cât am avut în timpul meciului, nu realizez ce s-a întâmplat. Ami visat foarte mult la acest moment și iată că am reușit. Cred că acest trofeu simbolizează puterea mea interioară de a lupta mereu", a spus în lacrimi Ana Bogdan.

"Ducem lupte pe care puțini oameni le știu, sunt luptele din spatele cortinei. Trebuie să scoatem la suprafață puterea aceasta interioară.

Irina, îți mulțumesc din suflet pentru acest meci, îți doresc numai succes.

Datorită ție am fost mai bună, am încercat să îmi ridic nivelul. Îți mulțumesc din suflet. Cel mai greu moment este acela în care trebuie să jucăm una împotriva celeilalte", a spus Ana Bogdan.

Quarterly Report - Editia 4

Calificări în serie pentru românce. Ana Bogdan și-a spulberat adversara la Roland-Garros
Calificări în serie pentru românce. Ana Bogdan și-a spulberat adversara la Roland-Garros
Jucătoarea de tenis Ana Bogdan, numărul 64 mondial, s-a calificat, luni, în turul doi la Roland Garros, al doilea grand slam al anului. Ana Bogdan a trecut în runda inaugurală de sportiva...
Prima calificare românească la Roland-Garros 2024, după un meci fără istoric
Prima calificare românească la Roland-Garros 2024, după un meci fără istoric
Irina Begu, locul 127 WTA, s-a calificat, luni, în turul doi al turneului de la Roland-Garros, al doilea grand slam al anului. Begu a învins-o clar în runda inaugurală pe Julia Riera...
#Ana Bogdan, #Irina Begu, #finala wta iasi , #stiri tenis