O activistă civică susține că l-a avertizat pe Nicușor Dan că „va muri un om mâncat de câini în București”: „Ți-am spus direct pe peluza Ambasadei SUA”

Luni, 23 Ianuarie 2023, ora 09:38
2394 citiri
O activistă civică susține că l-a avertizat pe Nicușor Dan că „va muri un om mâncat de câini în București”: „Ți-am spus direct pe peluza Ambasadei SUA”
Activista civică Ana Maiță, președintele Asociației Mame pentru Mame FOTO

Activista civică Ana Maiță, președintele Asociației Mame pentru Mame, scrie într-un comentariu de pe pagina de Facebook a lui Nicușor Dan că l-a avertizat direct pe primarul general că „va muri un om mușcat de câini în București”.

„Ai sângele Anei pe mâini! Ți-am spus direct în 4 iulie 2022, pe peluza Ambasadei SUA, că ASPA este distrusă de Diana Punga și că va muri un om mâncat de câini în București pe mandatul tău! Știai că asta se va întâmpla și nu ai făcut nimic!”, a scris activista pe pagina de Facebook a lui Nicușor Dan, unde primarul general al Capitalei a avut o primă reacție în cazul femeii ucise de câini în București.

„Îmi pare rău că Ana Oros a murit ieri într-un mod atât de tragic. Condoleanțe familiei și prietenilor săi. Am discutat ieri și azi cu persoanele implicate. Este o responsabilitate comună a mai multor instituții, unele în subordinea PMB. Refuz să intru însă în jocul incriminării și acuzațiilor politice.

Am cerut Corpului de Control al Primarului să prezinte un raport cu deficiențele fiecărei instituții, iar cine a greșit va plăti. Mai important, cu ce trebuie sa facă fiecare instituție pentru ca astfel de drame să nu se mai repete”, a scris Nicușor Dan, pe Facebook.

O femeie care alerga sâmbătă dimineaţa, 21 ianuarie 2023, în zona Lacul Morii a fost ucisă de câini.

#Ana Maita, #NIcusor Dan, #caine , #eveniment