De ce nu vrea să-și arate Ana Maria Prodan noul iubit

Miercuri, 22 Martie 2023, ora 18:21
2184 citiri
De ce nu vrea să-și arate Ana Maria Prodan noul iubit
Ana Maria Prodan are un nou iubit FOTO facebook

Ana Maria Prodan a trecut printr-un scandal monstruos cu Laurențiu Reghecampf, care a ținut mai bine de un an, dar acum susține că viața ei s-a schimbat.

Prodanca pretinde că iubește și este iubită din nou. "După 50 de ani de muncă, zic eu că merit să fiu iubită, răsfățată, tratată ca o regină, respectată, iar regele meu este atât de mare, puternic, mândru, deștept, influent, bogat, miraculos, uluitor încât n-aș vrea să sufere restul când l-ar vedea. Și de asta îl țin așa ascuns, și din acest motiv avem convenția asta să trăim frumos, nu în ziar. Vă doresc și vouă măcar o unime din fericirea și liniștea pe care mi le-am căpătat eu”, a mărturisit ea.

Fosta soție a lui Reghe nu vrea însă să își arate noul iubit.”Noul iubit nu vreau să-l arăt! Nu mai vreau! Lasă-l așa că sunt atât de fericită și împlinită încât nu aș vrea să se întâmple nimic rău! Nu mă mai interesează că lumea vorbește despre iubitul meu, despre viața mea.

Nu e treaba mea. La vârsta mea, vreau sa trăiesc frumos fără ură, fără circ, fără nenorociri în viața mea, fără drame! Am tot ce îmi doresc și pentru asta sunt recunoscătoare”, a spus Anamaria Prodan, potrivit click.ro.

#Ana Maria Prodan, #iubit, #ascuns, #nu vrea sa l arate, #motive , #stiri fotbal