Anunț neașteptat făcut de Ana Morodan, după ce a fost prinsă drogată la volan. Ce a decis să facă cea supranumită "Contesa Digitală"

Miercuri, 19 Aprilie 2023, ora 05:44
9461 citiri
Anunț neașteptat făcut de Ana Morodan, după ce a fost prinsă drogată la volan. Ce a decis să facă cea supranumită "Contesa Digitală"
Ana Morodan a fost prinsa drogata la volan FOTO facebook

Ana Morodan, cunoscuta influenceriță din mediul online, supranumită Contesa Digitală, a fost reținută de Poliție, luna trecută, după ce a fost prinsă la volan sub influența alcoolului și a drogurilor. Vedeta mai fusese oprită o dată de polițiști în aceeași zi, după ce provocase un accident rutier, și îi fusese suspendat permisul.

Ea a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile, dar imaginea sa este șifonată, ceea ce o poate afecta și din punct de vedere financiar, ea având numeroase contracte de promovare a unor branduri.

După o pauză destul de lungă, Ana Morodan a revenit pe rețelele de socializare unde și-a surprins fanii cu o decizie total neașteptată. Practic, ea își pune la dispoziție comunitatea de fani pe care o are pe rețelele sociale, oricui vrea să-și promoveze o afacere.

„În ultimele saptamani am primit cele mai bune lecții de la viața. Am primit noroc cu carul, gesturi frumoase, gânduri și vorbe minunate. Am primit dragostea familiei mele de prieteni, când nu credeam că e posibil să ai așa ceva făra legături de sânge. Am primit o rețea invizibilă de oameni care au avut grijă de mine, am primit critici sanatoase, sfaturi blânde și încrederea că oamenii sunt buni.

Până mă fac bine, decid ce vreau sa fac și adun energie și cap de planuri și construcție bună și frumoasă, vă dau și eu ce pot acum: un wall de media sociala.

Suntem pe Insta si pe Facebook o comunitate de vreo 600.000 de oameni foarte mișto, pe bune (I so, so admire you, my amazing people!). Știu că printre voi sunt oameni care au afaceri, visuri și construcții de mărci personale, comerciale sau proiecte sociale și de fapte bune. Vă dau wall-ul meu, pe rând, să vă comunicați aici mesajele și poate că așa, sunt de ajutor să accelerați un pic, ce aveți de construit.

Trimiteți-mi pe DM sau pe mail ce vreți și cum vreți să promovați și vă dăruiesc prezența pe wall-urile mele de social media.

Astfel, aflăm toți despre ce lucruri faine vreți sa faceți.

Aștept, va mulțumesc și mă duc să mai fac o meditație până plec la terapie. Pe jos!

#Pusipa, da' m-am intors in viata mea!”, a declarat „contesa digitală” în prima ei postare de la scandalul din luna martie.

Rafael Nadal, anunț îngrijorător: ”Dacă ar fi mâine, nu aș juca”
Rafael Nadal, anunț îngrijorător: ”Dacă ar fi mâine, nu aș juca”
Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal, fost lider ATP, spune că va juca la Roland-Garros, al doilea turneu de Mare Şlem al anului, doar dacă se va simţi suficient pregătit, scrie AFP. La...
Dacă “fiecare gospodină trebuie să știe să conducă statul”, orice bucureștean trebuie să știe să conducă PMB
Dacă “fiecare gospodină trebuie să știe să conducă statul”, orice bucureștean trebuie să știe să conducă PMB
Lenin a fost un vizionar, iar una din maximele lui, pe care o regasiti in titlu, pare a fi valabila si in Romania zilelor noastre... Aceasta este o radiografie a momentului politic actual, cu...
#ana morodan, #drogata, #volan, #anunt, #afaceri, #retele sociale , #stiri media