Anamaria Prodan dă de pământ cu un fotbalist al naționalei. "Nimeni nu se uita la el. Nu ești suficient de bărbat"

Duminica, 12 Iunie 2022, ora 13:21
5171 citiri
Anamaria Prodan dă de pământ cu un fotbalist al naționalei. "Nimeni nu se uita la el. Nu ești suficient de bărbat"
Anamaria Prodan. Foto: Facebook

Anamaria Prodan îl atacă dur pe Dennis Man după ce acesta a plecat de la FCSB la Parma, avându-i impresari pe frații Becali.

Impresara l-a dat în judecată pe fotbalist pentru că jucătorul era sub contract cu ea în momentul transferului la Parma.

Anamaria Prodan a dezvăluit și amănunte din cariera lui Dennis Man.

"Este firesc să am câștig de cauză. Nu mai este nimic normal, normalitatea noastră e să furăm, să păcălim, să facem fel și fel de tertipuri să ieșim dintr-un contract, ceea ce nu se poate. Noi, când am plecat la un drum, el fiind un copil la care nimeni nu se uita, pentru că e foarte greu, din milioane de copii buni, e greu să găsească un manager un talent și să îl aducă direct la Steaua București (n.r. FCSB), e foarte greu.

Probabil că dacă nu aveam relația, fabuloasă la acea vreme, cu Gigi Becali, probabil rămânea pe la UTA și nu prindea nici echipa mare vreodată. Dar, atunci când ne asumăm un contract și când eu, Anamaria Prodan, îmi tratez jucătorii ca pe propria familie și îi ajut în absolut orice, ca tu să ai un asemenea caracter și să pleci dintr-un contract doar de frica lui Becali sau mai știu eu orice frici...înseamnă că nu ești suficient de bărbat și te ține să plătești.

Dacă eu am adus oferta și am negociat până în ultimul moment, mi se pare corect să plătească, încă o dată mulțumesc justiției, și-a făcut datoria. Acum ar trebui să se ducă la cel care i-a garantat că va câștiga, să întindă mâna, să vedem dacă îi dă cineva vreun ban", a declarat Anamaria Prodan la PRO Arena.

Dennis Man a ajuns la Parma în 2021 de la FCSB pentru suma de 11 milioane de euro.

Giovanni Becali a fost cel care a intermediat afacerea, deși Anamaria Prodan a susținut mereu că ea a fost cea care a purtat negocierile cu Parma pentru Man.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Internaționalul român pe care se bat Fiorentina și Borussia Dortmund. Giovani Becali a fost la negocieri
Internaționalul român pe care se bat Fiorentina și Borussia Dortmund. Giovani Becali a fost la negocieri
Unul dintre cei mai în formă jucători români la ora actuală este dorit de două cluburi cu renume. Borussia Dortmund este interesată de transferul lui, dar momentan impresarul Giovani Becali...
Dennis Man va da lovitura. Jucătorul Borussiei valorează 85 de milioane
Dennis Man va da lovitura. Jucătorul Borussiei valorează 85 de milioane
Internaționalul român Dennis Man are cel mai bun sezon din carieră la Parma unde a bifat 32 de meciuri, 13 goluri și 6 assisturi. Germanii de la Borussia Dortmund îl urmăresc meci de meci...
#Anamaria Prodan, #anamaria prodan impresar, #Dennis Man , #impresar
Comentarii