Anamaria Prodan, după ce l-a lovit peste față pe Dan Alexa: ”Asta e educația pe care mama lui i-a dat-o”

Sambata, 04 Februarie 2023, ora 17:50
4551 citiri
Anamaria Prodan, după ce l-a lovit peste față pe Dan Alexa: ”Asta e educația pe care mama lui i-a dat-o”
Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa

Impresara Anamaria Prodan (50 de ani) a revenit asupra epidului controversat cu Dan Alexa din 2019, atunci când l-a lovit peste față pe antrenor, după un meci desfășurat la Giurgiu.

Deși multă lume a speculat că ar fi fost vorba despre o scenă de gelozie, varianta a fost vehement negată de ambii protagoniști.

Acum, Anamaria Prodan susține chiar că actualul antrenor de la FC Brașov ar trebui lăudat pentru faptul că n-a ripostat.

„Cred că dacă ceva era de menționat era faptul că încă mai există bărbați că Dan Alexa care au dat exemplu de ceva minunat pentru că în femeie nu se dă nici cu o floare.

Faptul că Dan Alexa a gestionat acest conflict perfect cred că trebuia dat ca exemplu, într-o țară în care bărbații își lovesc iubite, amante, mame, pentru a-și arăta ce bărbați sunt. Părerea mea, luați exemplu de la Dan Alexa, învățați pentru că aveți acasă fetițe, băieți și trebuie să le dați o educație.

Dacă acești jurnaliști repetă la infinit o poveste în care eu am dat dovadă de înțelegere și am tăcut din gură pentru că puteam să-i dau în judecată pe toți până le luăm și sufletul din ei. Nu ai cum să filmezi în incinta unei case, nu spațiu public, jurnaliștii nu aveau ce să caute. La noi în țară totul e o presupunere, aici s-a ajuns datorită acestor știri, datorită acestor răutăți.

Faceți un monument să se numească Dan Alexa, monumentul educației și a bunului simt.

Eu îl cunosc pe Dan Alexa și acest incident dacă s-ar repeta cu încă 100 de femei, niciodată nu ar ridică mâna să dea înapoi. Asta e educația pe care mama lui i-a dat-o. Cei care au ieșit după acest incident au ieșit și s-au bucurat, ăștia sunt niște purtători ilegali de creier fără educație. Luați exemplu de la Dan Alexa, îi mulțumesc din suflet pentru ce s-a întâmplat în acel moment și cum a reacționat”, a explicat Anamaria Prodan pentru Realitatea Sportivă.

Eveniment Quarterly Report

Fost jucător la CFR Cluj, antrenor la Real Madrid? Când se poate întâmpla
Fost jucător la CFR Cluj, antrenor la Real Madrid? Când se poate întâmpla
Tehnicianul italian al echipei Brighton, Roberto de Zerbi, ar putea prelua formaţia Real Madrid din 2024, după plecarea lui Carlo Ancelotti. Potrivit Cadena Ser, oficialii madrileni apreciază...
Ce spune Marcel Ciolacu despre o candidatură la alegerile prezidențiale de anul viitor. Provocarea pe care o are în prezent
Ce spune Marcel Ciolacu despre o candidatură la alegerile prezidențiale de anul viitor. Provocarea pe care o are în prezent
Prim-ministrul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a declarat că nu ştie ce va face legat de o candidatură a sa la alegerile prezidenţiale de anul viitor, subliniind că provocarea pe care o are...
#Anamaria Prodan, #Dan Alexa, #impresar, #antrenor , #stiri fotbal