Anamaria Prodan se bucură după eliberarea fraților Tate: ”De ce îi închidem? Pentru ce?”

Duminica, 02 Aprilie 2023, ora 12:17
2573 citiri
Anamaria Prodan se bucură după eliberarea fraților Tate: ”De ce îi închidem? Pentru ce?”
Anamaria Prodan

Fraţii Tristan şi Andrew Tate au fost eliberaţi din arestul preventiv, în urma unei decizii luate, vineri seara, de Curtea de Apel Bucureşti. Instanţa a decis ca ei să rămână în arest la domiciliu.

”Mergem acasă”, a afirmat Andrew Tate, în limba română, la ieşirea din arestul Poliţiei Capitalei, în timp ce fratele său a declarat că judecătorii au luat o decizie corectă.

Printre cei care s-au bucurat de eliberarea fraților Tate s-a numărat și impresara Anamaria Prodan.

„Noi trebuie să respectăm legea. Nu contează despre cine este vorba, nu contează ce persoană este închisă. Prezumţia de nevinovăţie trebuie să primeze. Nu i-am văzut în viaţa mea pe fraţii Tate, nu ne cunoaştem, nu am vorbit vreodată, nu am fost nici măcar în aceeaşi încăpere.

Contează ca noi să fim drepţi, să nu ne facem de râs, fiind vorba de cetăţeni străini. Trebuie să arătăm lumii că suntem un popor înţelept, că avem capacitatea întâi de a strânge probe şi apoi de a aresta pe cineva.

Iei un om, îl ţii în puşcărie, statul plăteşte, cine plăteşte, de fapt, pentru aceşti oameni? Că trebuie ţinuţi în condiţii umane. Tot noi, cei în libertate. Taxe, impozite, toate se duc unde? Pentru ce? Pentru ce să ţin puşcăriile pline? Iei un om, îl ţii în puşcărie, statul plăteşte.

De ce nu luăm ceva pozitiv din străinătate? De ce nu punem oamenii care sunt prinşi că au delapidat sau au făcut ceva, să achite întâi prejudiciul. De ce îi închidem? Dacă putem face rău, noi facem rău fără să clipim. L-ai prins că a furat? Să dea de trei ori, de zece ori prejudiciul şi pe urmă să vezi că a doua oară nu mai bagă mâna să fure.

Cine face nenorociri, trebuie să plătească. Aşa este de când lumea şi pământul. Dar înainte de asta trebuie dovedit clar", a declarat Anamaria Prodan pentru Antena 3 CNN.

Eveniment Quarterly Report

Fraţii Tate scapă de interdicţia de a părăsi Capitala şi se pot deplasa liber prin ţară
Fraţii Tate scapă de interdicţia de a părăsi Capitala şi se pot deplasa liber prin ţară
Un judecător de la Tribunalul Bucureşti a decis joi, 28 septembrie, că fraţii Andrew şi Tristan Tate, judecaţi pentru trafic de persoane şi viol, pot părăsi Capitala şi judeţul Ilfov,...
Ucraina îmblânzește pedepsele pentru anumite infracțiuni pentru a face loc în pușcării prizonierilor de război ruși
Ucraina îmblânzește pedepsele pentru anumite infracțiuni pentru a face loc în pușcării prizonierilor de război ruși
Marți, 26 septembrie, Volodimir Zelenski a semnat o lege privind introducerea unui nou tip de pedeapsă penală în Ucraina - supravegherea prin probațiune. Măsura se va aplica infractorilor...
#Anamaria Prodan, #Andrew Tate, #inchisoare , #stiri fotbal
Comentarii
Poza hello
hello
rank 5
Ha, ha, ha! Iata cine sustine pe traficantii de prostituate...
Poza miticaionica
miticaionica
rank 3
stai capra la fratii tate ??sau le duci ceva la produs ?