Anca Boagiu, invitata in Parlament pentru a discuta despre Autostrada Transilvania

Marti, 05 Octombrie 2010, ora 17:56

   

Anca Boagiu, invitata in Parlament pentru a discuta despre Autostrada Transilvania
Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a fost invitat, marti, la Parlament, de catre mai multi senatori si deputati din judetele Bihor, Cluj, Salaj si Brasov pentru a discuta despre bugetul alocat proiectului autostrazii Transilvania, potrivit unui comunicat al senatorului PNL Cornel Popa.

Senatorii si deputatii, semnatari ai declaratiei de la Suplacu de Barcau "Vrem drumuri moderne", care are ca obiect aducerea in atentia publica a proiectului autostrazii Transilvania, au stabilit, luni, in urma unei intalniri, invitarea ministrului Transporturilor la ora 18:30.

Discutia ar urma sa aiba printre teme si modernizarea drumurilor din zona de granita cu Ungaria.

"Senatorii si deputatii semnatari ai declaratiei "Vrem drumuri moderne!" au subscris la ideea ca Romania trebuie sa finanteze lucrari de importanta majora cum este autostrada sau infrastructura de centuri ocolitoare pentru unele orase, mai ales in perioada de criza, deoarece acestea genereaza, la randul lor, locuri de munca si aduc implicit dezvoltare in zonele aferente.

Agenda de lucru a intalnirii a mai cuprins stabilirea actiunilor viitoare ale grupului, urmand a fi realizat un calendar dedicat acestora, cu termene si obiective clare, ce vor fi comunicate opiniei publice", se mai arata in comunicat.
Sursa: rNews

Articol citit de 889 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor