Anca Boagiu: USL n-a avut nicio contributie in realizarea autostrazilor

Joi, 19 Iulie 2012, ora 19:11
3934 citiri
Anca Boagiu: USL n-a avut nicio contributie in realizarea autostrazilor
Foto: Arhiva

Fostul ministru al Transporturilor in Guvernul Boc, Anca Boagiu, sustine ca USL isi aroga pe nedrept merite in realizarea autostrazilor inaugurate joi de premierul Ponta.

Ponta, o zi - doua autostrazi: A inaugurat si tronsonul Cernavoda-Medgidia

"Nici PSD, nici PNL nu au fost in stare sa termine vreun drum, cati ani au fost la guvernare. In schimb, sunt primii la hotie, respectiv la inaugurarea unor lucrari la care nu au avut nicio contributie pozitiva. Peroratiile lui Ponta nu pot decat sa-mi provoace rasul. Doar oamenii inteligenti au simtul ridicolului. Victor Ponta nu il are", a declarat Anca Boagiu, pentru Ziare.com.

Fostul ministru a spus ca singura contributie a lui Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu a constat in taierea panglicilor.

"Important este ca romanii pot sa circule pe autostrazile proiectate si construite in mandatul guvernarilor PDL. Si oamenii stiu sa faca diferenta intre cine le-a construit si cine le-a taiat panglica. Daca Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu sunt fericiti cu bucatica de panglica, sa fie sanatosi.

Eu sunt multumita ca, impreuna cu colegii mei, am reusit sa construim aceste drumuri pentru oameni si, mai mult, in ceea ce priveste tronsonul Cernavoda- Medgidia, facand o economie de 60 milioane de euro. Si vom mai construi si alte autostrazi, cand vom reveni la guvernare", a promis Anca Boagiu.

Ea este convinsa ca USL va "reusi" sa piarda banii europeni alocati pentru constructia de autostrazi.

"Pacat ca pana atunci cei circa trei miliarde euro ce ar fi trebuit rambursati Romaniei nu vor veni inapoi in tara, caci ritmul de lucru pe care l-am imprimat noi nu poate fi realizat decat daca iti dedici activitatea tarii, nu distrugerii ei prin mijloace nedemocratice!", a subliniat fostul ministru, pentru Ziare.com.

Ponta, la inaugurarea A3: Am ras cand se anuntau mii de kilometri si se inaugurau 3 metri

Victor Ponta si fostul premier, Calin Popescu Tariceanu, au inaugurat joi autostrada Bucuresti - Ploiesti si tronsonul Medgidia - Constanta de pe Autostrada Soarerului.

"Ma bucur ca s-a inceput autostrada pe vremea guvernului Tariceanu si se termina pe vremea guvernului Ponta si ma bucur ca cine spunea ca n-avem nevoie de autostrazi in Romania a gresit. Oricum, spre sa fie multe alte lucruri pe care sa le inauguram in perioada urmatoare.

Am ras de cei care ne povesteau de mii de kilometri si dupa aceea inaugurau trei metri de nicaieri spre nicaieri. E important sa vedem de ce s-au intarziat, de ce s-au pierdut finantari pentru ca a fost un dezastru in ultimii ani si sper sa-l indreptam", a declarat premierul Ponta.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#Anca Boagiu autostrazi, #Anca Boagiu Victor Ponta, #Victor Ponta autostrazi , #ministrul Transporturilor