Anca Boagiu: Candidatul PDL la prezidentiale poate fi si o femeie

Luni, 08 Aprilie 2013, ora 14:46

   

Anca Boagiu: Candidatul PDL la prezidentiale poate fi si o femeie
Anuntul lui Adriean Videanu potrivit caruia ar fi dispus sa intre in cursa pentru presedintia Romaniei, daca va indeplini criteriile, arata ca PDL are resurse si oameni care vor sa se bata. O spune prim-vicepresedintele Anca Boagiu. Ea nu exclude ca viitorul candidat sa fie o femeie.

"Este o dovada ca PDL are resurse si are oameni care vor sa se bata, are oameni in aceasta echipa care au curaj, au forta, tin la unitatea partidului, sunt loiali partidului si mai mult decat atat, sunt loiali Romaniei si obiectivelor pe care noi le-am stabilit pentru statul roman", spune prim-vicepresedintele PDL, la RFI Romania.

Alegeri finale in PDL - Locotenentii lui Blaga au castigat conducerea partidului

Anca Boagiu precizeaza ca "deciziile trebuie sa fie luate in interiorul partidului, dupa ce au fost analizate variantele si apoi comunicate public".

Ea spune ca va accepta "acea solutie care va fi cea mai buna pentru Romania si pentru PDL, o solutie care sa dea Romaniei o femeie sau un barbat de stat, care sa apere in continuare democratia si statul de drept in Romania si nu numai atat, o persoana care sa aiba capacitatea sa mentina orientarea vestica a Romaniei".

Alegeri in PDL: Eu sunt Anca, nu Boagiu de la Transporturi

"Suntem oameni politici si omul politic in general nu ar trebui sa aiba gen, dar cum in Romania trebuie sa subliniem lucrul acesta, poate fi si o femeie, poate fi si un barbat, poate fi un cetatean", conchide Boagiu.

Democrat-liberalul Adriean Videanu a declarat sambata ca ar putea fi candidatul PDL pentru presedintia tarii, daca va corespunde criteriilor partidului: "Daca voi raspunde criteriilor pe care PDL le va elabora si le va adopta, sigur!".

El a mai spus ca "partidul va trebui sa stabileasca niste criterii de desemnare", considerand ca nu oricine poate fi pus in aceasta competitie.

Citeste mai multe despre Anca Boagiu: Candidatul PDL la prezidentiale poate fi si o femeie, pe RFI Romania.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2257 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
DR.STRANGELOVE
rank 5
Cred ca lui Saftoiu i s-au aprins deja toate ledurile.
Sare pe Blaga si in cateva luni il convinge sa o desemneze candidata a PDL la presedintie.
Utilizator sters
nimic nou sub soare,desemnind o muiere blaga-i face jocurile
lui kkrau,cea ce era de astetat in urma blatului de la alegeri
Utilizator sters
Corect Ancuțo !
Mama Omida !
Utilizator sters
Știm precis că...
...candidatul micului șeptel oranjat va fi Pora sau Alifie cu ghivent secondat de Bodo Homobach...asta e clar...

El Magnifico Voiculesco nu vizează această funcție,o lasă Porei sau unuia din loazăreștii oranjați gen Igaș,Mircea Marean,Cristoiu,Banciu...etc...dar tot degeaba...
MacGigi
rank 5
Las'ca vine Nutzi si va spulbera pe toti ! Pariem?
Long Live Blond Power!
Va avertizez:
* cine nu voteaza "pentru",
* cine voteaza "contra"
va expluneti razbunarii blondelor de pretutindeni!
Blonde din toate tarile, uniti-va! Hai la lupta cea mare....
Emigrantul-Anonim
rank 5
"mai draga" nea dinad:Romania nu a avut presedinti asa cum spui ***
"elitism si maleabilitate, charisma si intelepciune, nationalism si fermitate, intransigenta si pragmatism, sa inteleagă fenomenul economic si financiar, principiile economiei de piată,sa aiba competenta si autoritate" In Romania? ha, ha, ha, NICIODATA!!!! Aleg Romanii pe unul ca ei!!
DIANAD
rank 5
Vise,
Cea mai inalta demnitate in stat, presedinte Anca Boagiu.Doamne iarta-ma !, dar un presedinte ideal ar trebui sa intrunească un mixt de atribute,un cumul de calităti,elitism si maleabilitate, charisma si intelepciune, nationalism si fermitate, intransigenta si pragmatism, sa inteleagă fenomenul economic si financiar, principiile economiei de piată,sa aiba competenta si autoritate. Cred ca este o gluma, dar ma rog, poate nea Vasile sa o propuna si pe Geraldina sau
pe Cioaca, fiind nume mai cu rezonanta.....
Utilizator sters
Să-nţeleg că te bagi?...
Si ce faci cu Nuti?!
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor