Boagiu: Frunzaverde a vrut sa plece din PDL si in 2002, ca sa fie ministru

Marti, 10 Aprilie 2012, ora 14:33
1540 citiri
Boagiu: Frunzaverde a vrut sa plece din PDL si in 2002, ca sa fie ministru

Vicepresedintele Partidului Democrat Liberal Anca Boagiu afirma ca Sorin Frunzaverde a mai incercat, in anul 2002, sa plece din PDL si ca nici atunci si nici acum democrat-liberalii nu au pierdut nimic.

"Orice tradare are in spatele ei un pret. Depinde ce valoare consideri ca ai pentru a te vinde la un anumit pret, mai mare sau mai mic. Nu stiu daca pretul pentru fostul meu coleg Frunzaverde a fost castigarea unui nou mandat la Consiliul Judetean Caras-Severin sau mai sunt si alte motive, dar cu siguranta timpul ne va arata care este adevarul.

Eu sunt un om de echipa si, dupa ce stiu ca un coleg de-al meu a mai incercat o data, in anul 2002, sa paraseasca echipa vanzandu-se la adversar pentru un post de ministru, consider ca nici atunci si nici acum nu am fi pierdut nimic. Partidul Democrat Liberal a fost intotdeauna puternic, iar gesturile celor care au plecat din randurile noastre au fost 'rasplatite' intr-un final prin disparitia acestora din prima linie a politicii", a declarat Anca Boagiu.

Ea a sustinut ca, in ciuda plecarii unor membri marcanti, PDL nu se va destrama.

"Prin structura mea sunt un om pragmatic si curajos, refuz sa cad prada isteriei create in jurul zecilor de sondaje de opinie, multe dintre acestea avand ca unic obiectiv manipularea publica. Partidul Democrat Liberal are o echipa puternica, cu care a castigat toate bataliile electorale incepand din 2004, cand a aratat pentru prima data ca manipularile de tip comunist pot fi infrante. Vorbim la vot! Este singurul loc unde se poate vedea adevarul si unde va asigur ca vom castiga", a mai spus Anca Boagiu.

Pe 28 februarie, Sorin Frunzaverde a anuntat ca va candida pentru Consiliul Judetean Caras-Severin din partea Uniunii Social Liberale in calitate de membru al PNL. Ulterior, pe 2 aprilie, el a demisionat din toate functiile - respectiv de presedinte al Consiliului Judetean Caras-Severin, presedinte al Biroului Permanent Judetean al PDL Caras-Severin si prim-vicepresedinte al PDL. In aceeasi zi, presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat ca Sorin Frunzaverde este "liberal cu acte in regula" si a precizat ca Biroul Politic Central a acceptat in unanimitate ca acesta sa devina vicepresedinte al formatiunii.

Sambata trecuta, Congresul extraordinar al PNL l-a desemnat pe Sorin Frunzaverde vicepresedinte al partidului prin modificarea Statutului. Cooptarea lui Sorin Frunzaverde ca vicepresedinte al PNL in Biroul Politic Central a fost adoptata cu majoritate de voturi, patru voturi impotriva si noua abtineri.

Citeste si:
Prefectura Capitalei: ”Congresul PNL va trebui să respecte toate normele de protecţie sanitară”
Prefectura Capitalei: ”Congresul PNL va trebui să respecte toate normele de protecţie sanitară”
Congresul PNL va trebui să respecte toate normele de protecţie sanitară pentru prevenirea infectării cu SARS-CoV-2, a declarat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Capitalei, Mariana...
Mesajul dur al liderului celei mai performante organizații PNL înainte de congres. Dan Motreanu: ”Ce înseamnă echipa câştigătoare? Pe cine au învins? Este un congres ratat”
Mesajul dur al liderului celei mai performante organizații PNL înainte de congres. Dan Motreanu: ”Ce înseamnă echipa câştigătoare? Pe cine au învins? Este un congres ratat”
Preşedintele PNL Giurgiu, Dan Motreanu, a anunţat vineri că nu va candida pentru nicio funcţie la Congresul PNL, menţionând că este un "congres ratat" şi că nu este normal ca în...
Sursa: Ziare.com