Nuntă cu peripeții pentru Geanina din ”Las Fierbinți”: ”Când ești străin și vrei să furi o româncă sunt anumite acte”

Miercuri, 01 Februarie 2023, ora 11:37
7897 citiri
Nuntă cu peripeții pentru Geanina din ”Las Fierbinți”: ”Când ești străin și vrei să furi o româncă sunt anumite acte”
Anca Dumitra

Actrița Anca Dumitra, cunoscută pentru rolul Geaninei din Las Fierbinți, s-a căsătorit la finalul anului trecut cu austriacul Manfred Spendier.

Manfred Spendier este un om de afaceri din zona utilajelor agricole (șeful Titan Machinery România), care s-a mutat în România în urmă cu 16 ani.

Invitată în cadrul emisiunii La Măruță, de la Pro TV, Anca Dumitra a oferit detalii interesante despre cele mai fericit moment din viața sa, petrecut la 17 decembrie 2022.

„A fost cu peripeții nunta. Abia pe data de 16 decembrie am aflat dacă se va întâmpla sau nu. Când ești cetățean străin și vrei să furi o româncă sunt anumite acte care trebuie să fie puse la punct foarte bine.

El este austriac. Cu fiecare zi care mai trecea, mai trebuia un act, dar până la urmă a fost bine. Nu o să uităm perioada aia, cu toate acele hopuri. În momentul în care depui actele, trebuie să fiți amândoi, el fix în zilele alea trebuie să plece și tot așa. Am zis că până la urmă ce o fi o fi. A fost foarte frumos, a fost o zi cu soare.

A fost foarte restrâns, doar familia mea, a lui și câțiva prieteni. El vorbește română. Cumnata mea vorbește engleză și le traduce părinților lui în austriacă”, a declarat Anca Dumitra.

#Anca Dumitra, #las fierbinti, #Geanina, #nunta , #stiri vedete