Make-up artista Anca Molnar, decedată la 35 de ani. Simptomul care a trimis-o la medic: ”Îmi spunea de mult timp că o doare...”

Miercuri, 12 Iunie 2024, ora 22:11
13430 citiri
Make-up artista Anca Molnar, decedată la 35 de ani. Simptomul care a trimis-o la medic: ”Îmi spunea de mult timp că o doare...”
Anca Molnar FOTO Facebook

Anca Molnar, cunoscut make-up artist în lumea celebrităților din România, a decedat la vârsta de 35 de ani, răpusă de o tumoră la creier.

Diagnosticată cu cancer în România, Anca Molnar a fost supusă la două intervenții chirurgicale pe creier în Turcia, care n-au reușit însă să-i salveze viața. Anca Molnar era căsătorită cu Claudiu Molnar și avea un copil.

Detalii despre boala cu care s-a confruntat Anca Molnar au fost oferite de cântăreața Alina Radi, o bună prietenă a make-up artistei.

“Am vorbit ultima dată cu ea acum două luni și s-a uitat lung la mine și mi-a spus că va fi bine. Am început să plângem amândouă. Avea un soț și o familie atât de frumoasă. Claudiu o diviniza, o idolatriza, fiul ei, la fel. Luna viitoare trebuia să facă 35 de ani. Să ai o familie așa de unită, un soț care te divinizează și un copil sănătos, când să te bucuri de toate astea, să vină o problemă de genul… Doamne!

Îmi spunea de mult timp că o doare capul, i-am spus să se ducă la un control, iar când a ajuns la București, m-a sunat și mi-a spus că are tumoare pe creier, nu știa mai nimeni. Tot ea mă încuraja pe mine, era foarte încrezătoare. Ne-am mobilizat cu toții, am strâns bani, dar așa a fost să fie. Era o femeie foarte pozitivă!”, a spus Alina Radi, exclusiv pentru Playtech Știri.

Doliu în rugby: a murit Ion Țuțuianu
Doliu în rugby: a murit Ion Țuțuianu
Fostul mare jucător de rugby şi selecţioner al echipei naţionale a României, Ion Ţuţuianu, a decedat la vârsta de 85 de ani, informează, miercuri, Federaţia Română de Rugby pe site-ul...
Un tânăr de 32 de ani a murit din cauza căldurii după ce a muncit afară pe cod roșu de caniculă. „A fost găsit pe o bancă”
Un tânăr de 32 de ani a murit din cauza căldurii după ce a muncit afară pe cod roșu de caniculă. „A fost găsit pe o bancă”
Un bărbat de 32 de ani dintr-o localitate ieşeană a murit, după ce a muncit în soare în propria gospodărie. El a intrat în comă, având temperatura corpului de 43,3 grade. Bărbatul,...
#Anca Molnar, #deces, #boala, #medic , #deces
  1. Una dintre gărzile de corp care au intervenit în timpul tentativei de asasinat asupra lui Trump este o rusoaică
  2. Atac dur la adresa lui Biden al unui înalt oficial american. "E doar o marionetă. O unealtă prin care stânga își impune agenda"
  3. Un britanic este noul reprezentant al Alianței Nord-Atlantice în Ucraina. Cine este el și care este scopul trimiterii sale la Kiev
  4. Trump renunță la diplomație. Taiwanul trebuie să plătească pentru că SUA îl apără. "Nu suntem diferiţi de o companie de asigurări"
  5. Angela Merkel împlinește 70 de ani: omagii şi regrete
  6. Motivul pentru care Loredana a plecat de la X Factor: ”Cu părere de rău vă anunț”
  7. Daniel Tudorache, trimis după gratii în "Dosarul diamantelor". Cât va sta la "răcoare" fostul primar al Sectorului 1
  8. Este criză de sânge în spitale, iar centrele de transfuzii fac apeluri disperate la donatori pe rețelele sociale. Cum s-a ajuns aici
  9. UE investește miliarde de euro în transportul sustenabil și smart. Câți bani ajung în România
  10. Spitalul în care sunt 35 de grade în saloane. Pacienții refuză internarea. Cum s-a ajuns aici deși există climatizare