Anda Adam, cerută în căsătorie într-o vacanță de vis: ”E foarte instagramabil locul, a fost ca într-un film” FOTO

Joi, 28 Octombrie 2021, ora 11:44
3993 citiri
Anda Adam, cerută în căsătorie într-o vacanță de vis: ”E foarte instagramabil locul, a fost ca într-un film” FOTO

Cunoscuta cântăreață Anda Adam (41 de ani) e pe punctul să înceapă o nouă căsnicie, în ciuda faptului că n-a încheiat-o încă în mod oficial pe prima.

Căsătorită din 2015 cu Sorin Andrei Nicolescu, cu care are și o fetiță, Anda Adam a rupt legăturile cu soțul său în ultima perioadă, divorțul fiind unul inevitabil. Chiar dacă n-a semnat încă actele de separare, Anda Adam a început o nouă relație, cu un afacerist misterios, Yosif Eudor Mohaci, iar lucrurile par să se îndrepte rapid spre un nou mariaj.

Drept dovadă, Anda Adam a primit propunerea oficială din partea iubitului, cu ocazia unei vacanțe romantice în Turcia, mai precis în regiunea Cappadocia.

„Mi-a pregătit o vacanță surpriză unde mi-a făcut și o alta surpriză. Am avut parte de o experiență inedita, într-o locație în care zboară zeci de baloane. A pregătit un shooting foto cu un fotograf de acolo și a pus la cale o cerere în căsătorie. A fost cred că unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea și nu pot decât să îi mulțumesc pentru asta.

Este o destinație pe care voiam să o vizităm de mult, el a vrut să îmi facă o surpriză, să mă ducă aici, în Cappadocia. Bineînțeles că m-am gândit că ar fi superb, odată ajunși acolo, să facem și o ședință foto, este foarte instagramabil locul”, a spus Anda Adam, potrivit wowbiz.ro.

„El, între timp, a pus la cale, fără ca eu să știu, toate detaliile ca să îmi facă surpriza, să pregătească momentul cererii în căsătorie. Am ajuns eu ca o floricică, la 5 dimineața, la ședința foto. Când am terminat de fotografiat și m-am întors la iubitul meu, el deja era în costum, cu cutia cu inelul pregătită, s-a așezat în genunchi și m-a întrebat dacă vreau să fiu soția lui.

A fost foarte emoționant, nu mă așteptam, am plâns de bucurie. Toți oamenii din baloane care treceau pe deasupra noastră ne felicitau și ne făceau cu mâna. A fost ca într-un film, parcă nici nu îmi vine să cred că a fost totul o realitate. Nu mai credeam sau nu mai speram că o să se întâmple acest lucru”, a completat Anda Adam.

Citeste si:
Cu cât se ieftinesc vacanțele în Turcia după prăbușirea lirei. Sub 1.000 de lei cazarea pe o săptămână
Cu cât se ieftinesc vacanțele în Turcia după prăbușirea lirei. Sub 1.000 de lei cazarea pe o săptămână
Lira turcească a atins marți, 23 noiembrie, un minim istoric de 13,45 lire pentru un dolar și continuă în cădere liberă. Economiștii cer măsuri urgente pe fondul temerilor că inflația va...
Un bărbat din Năvodari a fost condamnat la închisoare pentru că avea trei neveste
Un bărbat din Năvodari a fost condamnat la închisoare pentru că avea trei neveste
Un bărbat din Năvodari a fost condamnat la închisoare pentru poligamie, după ce s-a descoperit că s-a căsătorit cu trei femei. Instanța a mai decis anularea a două certificate de...