Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Serbarile orasului Giurgiu restrictioneaza traficul in localitate

Miercuri, 22 Aprilie 2009, ora 14:17
1626 citiri
Serbarile orasului Giurgiu restrictioneaza traficul in localitate

Traficul rutier va fi inchis, in perioada 22 -26 aprilie, pe o strada situata in centrul orasului Giurgiu, acolo unde se vor desfasura spectacole in aer liber cu ocazia Zilelor Municipiului, a declarat, miercuri, comisarul sef Marian Popescu, seful Politiei Rutiere Giurgiu.

Potrivit lui Marian Popescu, circulatia rutiera ar putea fi restrictionata si pe bulevardul principal din Giurgiu.

"Avem restrictii de circulatie in oras. In primul rand, va fi inchisa traficului rutier strada Petre Ghelmez (situata langa Prefectura Giurgiu, n.r.), acolo unde a fost amenajata o scena unde vor avea loc spectacole de Zilele Municipiului Giurgiu. De asemenea, daca situatia o va impune, o portiune din soseaua principala a orasului, Bulevardul Independentei, va fi inchisa temporar. Asta, in cazul in care vor fi foarte multi participanti la evenimente", a declarat Marian Popescu.

In orasul Giurgiu, in perioada 22-26 aprilie, vor avea loc manifestari organizate cu ocazia Zilelor Municipiului Giurgiu. Printre cele mai importante evenimente se numara spectacole de muzica, dans si teatru la Ateneul "Nicolae Balanescu". Tot la Ateneu, sambata, 25 aprilie, va avea loc si un spectacol de gala, in cadrul caruia va concerta Orchestra Filarmonica din Ruse.

Elena Gheorghe, concerteaza la Giurgiu

De asemenea, cu ocazia Zilelor Municipiului Giurgiu, pe scena amenajata in centrul orasului vor urca Haiducii, Elena Gheorghe, Trupa Zero, Anda Adam, Trupa Ladiz si Andra Maruta, spectacolele de divertisment in aer liber fiind organizate de o firma producatoare de bere.

Totodata, pe 25 si 26 aprilie, intre 09.00-23.00, va avea loc un show aviatic international la Baza-aerodrom Malu Rosu. Giurgiuvenii vor putea urmari acrobatie aeriana cu motor, salt cu parasuta din elicopter, evolutii cu parapanta si balon cu aer cald, proiectii video, spectacole de sunet si lumina.

Potrivit autoritatilor locale, la evenimentele desfasurate intre 22-26 aprilie vor participa delegati din Bulgaria, Turcia, Ungaria si Rusia.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#trafic restrictionat, #zilele orasului Giurgiu, #concert Elena Gheorghe, #Anda Adam , #stiri Anda Adam