Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Romanii au talent, noul sezon: Ce spune Andra despre Mihaela Radulescu Interviu

Joi, 15 Ianuarie 2015, ora 07:36
14214 citiri
Romanii au talent, noul sezon: Ce spune Andra despre Mihaela Radulescu Interviu
Foto: Pro TV

Urmatoarea editie a show-ului "Romanii au talent", de la Pro TV, sta sa inceapa, cu un juriu intr-o noua formula: Mihaela Radulescu, Bebe Cotimanis, Andra si Andi Moisescu.

Despre ce ne rezerva emisiunea in aceasta primavara, ce talente vor fi reprezentate in concurs, dar si cum se prezinta noii jurati ne-a vorbit, intr-un interviu Ziare.com, Andra.

Andra, despre soacra, Maruta si colegii de la Romanii au talent - Interviu

Cantareata a dezvaluit ca mai are un talent in afara de cantat - pe care, insa, nu a apucat sa il dezvolte. Ne-a spus si ce talent au fiul si sotul sau, Catalin Maruta.

Deja ai vechime in juriul "Romanii au talent". Cum se anunta aceasta editie?

Absolut incendiara! Sincera sa fiu, dupa cateva editii pe care le-am parcurs pana acum, ma temeam ca talentele se vor mai rari, ca sa zic asa. De unde atatea personaje spectaculoase?

Ei bine, sa stiti ca am descoperit si in acest sezon oameni care m-au lasat fara cuvinte; am ras, am plans, mi-am dus mana la inima sau la ochi de foarte multe ori, deci tara asta continua sa nasca talente incredibile. Veti vedea.

Care a fost cel mai ciudat talent intalnit la preselectii?

Au existat si momente usor ciudate, ca de fiecare data. Unele erau chiar talente, altele erau caraghioase. Cert e ca au venit la preselectii si oameni cu talente putin mai neobisnuite si amuzante totodata, care ne-au distrat copios. Ii veti vedea pe toti in primele editii ale noului sezon "Romanii au talent".

Personal, in urma preselectiilor, care zona a tarii ti s-a parut cel mai talentata?

Nu pot face un asemenea clasament, pentru ca toate zonele mi s-au parut la fel, din punct de vedere al talentelor. Vin oameni si din orase foarte mici, nici nu stiu cum au avut acces la antrenamente sau diverse repetitii sau la studiul unor lucruri care sa-i transforme din niste oameni obisnuiti in aparitii extraordinare pe scena.

Imi dau seama astfel ca nu conteaza de unde esti sau cati bani ai, daca iti descoperi la timp talentul si muncesti sa il slefuiesti si sa-l faci cunoscut.

Ne poti povesti o intamplare neobisnuita/hazlie de la preselectii?

Ca de obicei, au fost multe asemenea momente, preselectiile sunt pentru mine si un prilej de distractie, printre altele. Am vazut dansuri extrem de interesante, la care nu stiam daca sa rad in hohote sau sa ma mir continuu, oamenii sunt foarte inventivi.

Unii concurenti, desi sunt respinsi, nu vor sa plece din fata juriului, danseaza sau canta fals in continuare, crezand ca poate asa ne indupleca. V-as spune multe, dar nu vreau sa stric surpriza telespectatorilor care abia asteapta noul sezon.

S-au desemnat castigatorii la Romanii au talent - 8 oameni impart 120.000 de euro

Ce talent ti se pare cel mai bine reprezentat in aceasta editie?

Avem si sezonul acesta foarte multe talente - acrobatii, desene, numere de umor, cantareti, dansatori si tot felul de alte lucruri la care nu te-ai astepta. Totusi, cei mai multi sunt cantaretii sau dansatorii.

Daca fiul tau ar participa la concurs, cu ce talent ar trebui sa se prezinte? Dar Maruta?

Deocamdata, fiul meu ar canta; din fericire ma mosteneste si promite mult in domeniu, are ureche muzicala buna si voce dulce. Mi-e tare drag cand il aud cantand, plus ca stie multe melodii, are memorie buna.

Maruta ar putea prezenta orice show. E foarte spontan si prezinta in orice conditii. Chiar si daca ar transmite din mijlocul unui uragan sau atarnat de picioare cu capul in jos, tot ar reusi sa tina un spectacol sau o emisiune sub control.

Dar tu, cu ce talent ai veni, daca ai fi obligata, in afara de cantat?

Bun, deci daca as taia de pe lista cantatul, cred ca as dansa, acesta e urmatorul pe lista talentelor mele, zic eu. Sau, daca as sta sa ma gandesc mai bine, poate as mai gasi si altele. Mi-as bate capul si as gasi idei, nimic nu-mi place mai mult decat sa incerc lucruri noi, cateodata.

Ti-ar fi placut sa ai un talent anume? Care, indiferent de sfera?

Da, mi-ar fi placut sa desenez, sa pictez. Pictura e o arta care m-ar echilibra si mai mult pe mine, ca spirit, ca suflet. Din pacate, nu am timp sa exersez si in domeniul asta, sa merg la cursuri de pictura.

Aveam talent la desen de mica, dar muzica si scoala mi-au cam ocupat tot timpul, asa ca am lasat pictura deoparte. Dar cine stie, poate in viitor...

Care e chimia in interiorul juriului, cu noii componenti?

Noua formula functioneaza perfect, fiecare are stilul lui si da o anumita culoare juriului si comunicarii cu concurentii. Ne intelegem foarte bine, asta e important.

Cum i-ai descrie succint pe fiecare?

Mihaela Radulescu e foarte directa, Bebe Cotimanis are umor, iar Andi Moisescu e rabdator si analitic. Si cred ca toti patru suntem foarte obiectivi.

Nou jurat la "Romanii au talent" (Foto)

Filmarile iti lasa loc suficient si pentru viata personala? David cand va avea un fratior sau o surioara?

Intotdeauna imi fac timp pentru familie si prieteni, orice-ar fi, desi recunosc, sunt un om ocupat nu doar cu "Romanii au talent", dar si cu muzica. La un moment dat cu siguranta David va avea un fratior sau o surioara.

Sunt mandra ca reusesc sa-mi impac profesia cu viata personala si asta reuseste si Catalin, desi amandoi avem programul foarte incarcat. Si cand l-am nascut pe David eram ocupati, plini de visuri si planuri in toate domeniile, iar daca ne-am descurcat cu primul copil, de-acum inainte ne va fi si mai usor, cred.

Pentru ce nu ai deloc timp in prezent?

Unii oameni isi pastreaza o bucata de zi pentru a sta pur si simplu degeaba si a se gandi la diverse lucruri. Eu nu-mi prea permit asta, desi gasesc timp sa ies cu prietenii in oras, sa merg la film, la teatru, sa stau cu familia mea. Dar nu am timp sa stau doar cu mine, degeaba, ore intregi.

Sunt o fiinta sociabila, imi place sa stau printre oameni si sunt foarte activa - pentru ca asa imi place, nu pentru ca asa trebuie.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Andra Romanii au talent, #Romanii au talent pro TV, #Andra copil, #Andra talente, #Andrea Mihaela Radulescu, #Andra noi jurati Romanii au talent , #Catalin Maruta