Andra, despre box, operatii estetice si "Romanii au talent" - Interviu

Luni, 18 Iulie 2011, ora 18:42
4908 citiri
Andra, despre box, operatii estetice si "Romanii au talent" - Interviu
Foto: Media Pro Music

Cantareata Andra a vorbit, in cadrul unui interviu acordat Ziare.com, despre dorinta ca toate piesele sale sa ajunga cunoscute la nivel international, dar si despre faptul ca femeile nu ar trebui sa apeleze la operatiile estetice, pentru ca, la un moment dat, acestea se intorc "impotriva ta".

Artista a mai comentat meciul lui Lucian Bute, in deschiderea caruia a cantat. Andra ne-a marturist ca a fost onorata de propunere si ca a avut lacrimi in ochi in timp ce intona imnul.

Cum v-ati simtit in momentul in care ati intonat imnul national la meciul lui Lucian Bute?

Nu aveam cum sa ma simt decat foarte mandra, m-am simtit extraordinar, poate si pentru ca am crezut foarte tare in victoria lui. M-am bucurat ca am intonat imnul Romaniei, fiindca pentru Lucian Bute s-a intonat, stiti, si imnul Canadei, altcineva l-a cantat. Sunt, asadar, fericita ca am fost "vocea lui romaneasca", vocea de acasa, vocea sufletului sau.

Cum ati primit propunerea aceasta?

Cei de la Pro TV mi-au propus si am acceptat fara nicio intrebare suplimentara. Am avut emotii placute, aproape ca aveam lacrimi in ochi cand am cantat. M-am rugat pentru victoria lui Bute si Dumnezeu mi-a ascultat si mie ruga, alaturi de ruga atator alti romani.

Ati fi de acord ca micutul David sa faca o cariera in box?

Eu sunt de acord sa faca orice ii este lui potrivit si bine, orice il face fericit. E foarte important sa traiesti din ceea ce iti place cu adevarat. Eu stiu mai bine ca oricine ce inseamna asta. Daca el va vrea sa fie poet, sa fie poet. Daca vrea sa fie chirurg, asta sa fie. Iar daca vrea sa faca box si are talent pentru asa ceva, eu il voi sustine, mai ales ca Romania are o traditie frumoasa in sportul asta.

Sigur, nicio mama din lume nu va fi fericita sa-si vada fiul incasand pumni, dar eu vreau sa fie el multumit.

Ce va doriti pentru fiul dumneavoastra? Ce v-ar placea sa devina?

Repet, vreau sa devina ceva care sa-l faca fericit, sa-i implineasca viata, sa-i umple sufletul. Indiferent ce-ar face. Nu m-am gandit asa departe. Probabil, din reflex, si eu, si Catalin ni-l imaginam pe David ca fiind cantaret sau lucrand intr-o televiziune, dar ne dam seama ca e devreme, are viata inainte, ramane de vazut ce-i place si lui.

Va mai doriti un copil?

Ne mai dorim, sigur ca da, acum nu stiu exact cand si cum se va mari familia noastra, sunt sigura ca exista un Dumnezeu al copiilor, care stie mai bine decat noi cand sa-i trimita pe pamant. Eu am crescut intr-o familie cu multi frati si surori, imi plac familiile mari, cu copii multi si veseli.

Iar Catalin, fiindca a fost singurul copil al parintilor lui, a cam dus dorul fratilor, a tanjit dupa alti copii, asa ca stim ce important e ca fiul tau sa aiba un fratior sau o surioara, cel putin.

Sunteti o mamica tanara si o artista foarte ocupata. Cum reusiti sa va descurcati ca mama, sotie si artista?

Daca vrei cu adevarat, te descurci. Eu reusesc si ma consider norocoasa ca am gasit calea. E important sa nu-ti gasesti tot timpul diferite pretexte ca sa abandonezi un plan sau altul. Sa fii o luptatoare. Eu sunt foarte tenace, asa am fost mereu. E drept, vreau sa fiu sincera, ma ajuta mult si familia mea si a lui Catalin. Mama mea are grija des de David. Avem si o bona care ne ajuta mult.

Stim ca nu sunteti o adepta a operatiilor estetice. Ne puteti enumera cateva motive pentru care femeile ar trebui sa ramana naturale?

Operatiile estetice se intorc impotriva ta, te fac dependent. Si pana cand ai sa te operezi, pana la urma? Niciun retus chirurgical nu e vesnic. In cazul asta, trebuie sa-ti petreci viata prin clinici. Eu sunt de moda veche, daca vrei, adica stiu ca frumusetea inseamna mai mult decat perfectiunea trasaturilor. Frumusetea vine din personalitate, din siguranta de sine.

Exista ceva ce v-ati fi dorit sa faceti si nu ati facut pana acum, atat in plan personal, cat si in plan profesional?

Intotdeauna trebuie sa-ti doresti mai mult, asta te ajuta sa mergi inainte. Multumirea prematura te face sa te plafonezi. Am si eu visurile mele, mi-ar placea ca toate piesele sa fie cunoscute si international. Am facut primii pasi cu "Abelia" si apoi cu "Something New" care se difuzeaza in 20 de tari: Canada, Germania, Grecia...etc

Credeti ca noul single "Telephone" va atinge succesul piesei "Something New"?

Nu pot decat sa-mi doresc asta. Primele semnale sunt bune, merge foarte bine. Deci as indrazni sa sper ca macar se va apropia de impactul pe care l-a avut Something New.

Ce a reprezentant experienta "Romanii au talent" pentru dumneavoastra? Ati fost multumita de rezultat?

A fost o experienta noua si foarte interesanta din punct de vedere profesional. M-a incitat si m-a interesat de la inceput. Stiam valoarea acestui show pe plan international. Am fost bucuroasa ca am ajuns in juriu, asta mi-a oferit perspective noi asupra resurselor muzicale ale Romaniei. Ma bucura fiecare sezon nou al concursului, abia astept sa reluam selectiile, la toamna.

V-ati gandit sa scoateti un album cu Valentin Dinu?

Da, m-am gandit si mi-ar placea foarte mult sa colaborez cu Valentin Dinu. Deocamdata, lucram la o piesa impreuna si sper sa iasa ceva cool, interesant. Va voi tine la curent.

Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
#Andra meci Lucian Bute, #Andra cariera David, #Andra operatii estetice , #melodii