Andra, despre soacra, Maruta si colegii de la Romanii au talent - Interviu

Miercuri, 05 Martie 2014, ora 07:54
18609 citiri
Andra, despre soacra, Maruta si colegii de la Romanii au talent - Interviu
Foto: Pro TV

O vedem in postura de jurat a show-ului Romanii au talent si nu ne miram ca, potrivit statisticilor, e cea mai ascultata artista de la noi, pe YouTube. E vorba de Andra, o prezenta tonica din showbizul romanesc.

Casatorita cu prezentatorul TV Catalin Maruta din 2008, Andra a debutat in muzica de la 7 ani, in emisiunea Tip Top Minitop. Traind, practic, in aceasta lume, de cand se stie, Andra intelege perfect ce-i lipseste industriei muzicale de la noi.

Se considera o femeie "puternica, norocoasa si binecuvantata", care nu ar schimba nimic in trecutul ei, dupa cum a declarat ea pentru Ziare.com. Stie si cum va fi cu Maruta, peste 30 de ani.

E limpede ca ai o slabiciune pentru copii. Cum faci sa ramai un jurat corect la Romanii au talent?

Sunt lucruri diferite, mi-e usor sa raman obiectiva. Copiii imi sunt dragi in viata de zi cu zi, dar pot face diferenta dintre sentimentele mele personale si responsabilitatea de jurat. Acord tuturor sanse egale, indiferent ca are doisprezece sau optzeci si opt de ani.

Dintre toate editiile, ai avut un concurent favorit, unul despre care sa stii sigur ca va ajunge undeva?

Am avut multi favoriti si ma mandresc cu faptul ca stau bine cu intuitia, de obicei toti cei care mi-au placut in mod special au ajuns destul de bine. Avand in vedere ca sunt cantareata, unii cred ca ma impresioneaza numai muzica in concurs. Nu e adevarat, m-au uluit multe alte reprezentatii si talente.

Cum i-ai descrie in trei cuvinte pe colegii tai jurati?

Mihai e atent la detalii, periculos de sincer si deloc influentabil. Andi e plin de tact, e subtil si sta bine cu nervii, e de un calm incredibil.

Dar pe sotul tau? Dar pe soacra ta?

Sotul meu e tonic, are simtul umorului si e foarte onest. Soacra mea spune tot ceea ce gandeste, e afectuoasa si adora copiii.

De ce crezi ca esti atat de populara? Care crezi ca a fost si este reteta succesului in cazul tau?

N-am nicio reteta. Sau, daca naturaletea poate fi incadrata la retete, atunci asta e "secretul" meu. Nu am facut nimic deosebit, doar ca nu-mi plac stridentele si atitudinea falsa, asa ca m-am incapatanat sa raman eu insami, orice-ar fi.

Ce crezi ca ii lipseste muzicii romanesti in acest moment?

Curajul! Vorbesc serios, ai zice ca ne e frica de progres. Aud multe voci bune care interpreteaza melodii invechite. Plus ca stam prost la capitolul management, nu avem puterea sa batem la mai multe usi, in alte tari. Pacat, avem destule talente care se vor pierde in anonimat, pe nedrept.

Ce sfat i-ai da, unul singur, cuiva care vrea sa se apuce de muzica?

Sa fie constient ca are mult de munca. Sa faca sacrificii pe rupte, altfel nu va ajunge nicaieri.

Daca ai fi un miliardar cu mult timp la dispozitie si indragostit de muzica, ce artisti de la noi ai alege sa promovezi gratuit?

As promova orice voce frumoasa si caracter compatibil cu viata cinstita de artist, indiferent de varsta, rasa, orientare religioasa, etnie, aparenta fizica, orientare sexuala sau politica. Eu acord credit valorilor si nu mi-as dori nimic mai mult decat sa fiu capabila sa sprijin oamenii care pot, vor si sunt motivati sa ajunga departe.

Daca ai putea sa porti un singur tricou si acesta sa aiba un mesaj, ce-ar scrie pe el?

"Zambesc, fiindca habar n-am ce se intampla". Este o definitie haioasa a capacitatii de a te detasa de necazurile trecatoare.

Ce-a mostenit de la tine copilul tau si ce de la Catalin?

De la mine a luat urechea muzicala si placerea de a dansa. Si zambetul mi l-a furat, rade mult si larg, ca si mine. De la tatal lui a luat indrazneala, dezinvoltura comunicarii, naturaletea miscarilor. E un amestec fericit de aptitudini si relaxare.

Cum te vezi cu Maruta in 30 de ani? Cum aratati, cum va petreceti timpul?

Sper sa nu mergem in bastoane, macar atat: ). Cred ca totusi ne vom tine bine, pentru varsta noastra, cel putin asa sper. Suntem oameni activi, nu ne anchilozam usor.

Ne vom petrece timpul exact ca acum - calatorind, intalnindu-ne cu prietenii, mergand la teatru, la film, la concerte si, nu in ultimul rand, distrandu-ne cu copiii nostri si eventual cu familiile sau partenerii lor de viata.

Ce n-ai apucat sa faci pana la varsta aceasta si tii mortis?

Vreau sa-i fac o data o farsa lui Maruta, care sa intreaca toate farsele pe care mi le-a facut el, la un loc, de-a lungul timpului!

Care a fost cel mai indraznet lucru pe care l-ai facut pana cum?

Am nascut un copil. E o schimbare majora, un act de curaj si de iubire absoluta, in acelasi timp. E momentul in care tu, ca mama, ajungi pe locul al doilea intre prioritati. E prima data cand simti cu adevarat ca viata ta nu-ti mai apartine total, ca i-ai daruit-o unei fiinte minunate.

Lupta intre Antonia si Andra, pentru titlul de cea mai frumoasa mamica vedeta - sondaj

Cum ti-ai descrie stilul vestimentar?

Acum sunt multumita, as spune ca e ceva cool, relaxant, reconfortant. Am sfetnici buni. Prietena mea, Dana Budeanu, mi-a dat multe sfaturi utile. Ma simt tanara si aproape de spiritul fanilor mei.

Ai schimba ceva din punct de vedere fizic la tine?

Deocamdata nu, n-as schimba nimic, n-am avut niciodata vanitati de acest gen. Nu stiu ce se va intampla in viitor, cum va evolua medicina sau ce va impune moda, insa deocamdata ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a inzestrat cu tot ce-mi trebuie, nu am nicio urgenta in plan estetic. Nu spun ca sunt perfecta, Doamne fereste, spun doar ca ma impac bine cu mine insami.

Care este cel mai mare defect al tau?

Nu stiu, sincer. Unii spun ca tind sa fiu cam impulsiva, mai ales daca sunt obosita. Altii imi spun ca sunt prea sentimentala, sensibila si uneori poate prea credula. Probabil am cate ceva din toate aceste slabiciuni. Mai stau prost si cu rabdarea, recunosc. Asta pentru ca nu-mi place sa astept, sa pierd timpul undeva.

Care a fost cel mai frumos compliment primit de la un fan in intreaga ta cariera?

Nu le recunosti - cum aratau Andra si Roxana Nemes acum 10 ani (Foto)

Am primit mii de complimente, aleg unul la intamplare. Mi-a spus cineva odata ca, intr-o lume perfecta, ar canta in duet cu mine, chiar daca ar fi sa plateasca o avere pentru asta si sa studieze muzica zece ani inainte de acest moment. Se uita la mine ca la o zeita, aproape ca ma simteam stingherita.

Cum te alinta Catalin?

Catalin ma alinta verbal in fel si chip, cum ii vine la gura, e foarte inventiv in materie de porecle dragute.

Ai schimba vreun moment in trecutul tau?

Nu, absolut nici unul. Fiecare secunda din trecutul meu a avut rostul ei. Altfel, poate nu ajungeam unde sunt astazi. Ma simt norocoasa, binecuvantata si puternica. Trecutul e o bijuterie si asa ar trebui sa fie pentru oricine. Cu toate acestea, prefer sa traiesc in prezent si in viitor.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Andra defecte, #Andra despre Mihai Petre, #Andra despre Andi Moisescu, #Andra soacra, #Andra Catalin Maruta, #Andra interviu, #Andra Romanii au talent, #Andra David, #Andra operatii estetice , #stiri Andra