Concert PD-L de 20.000 de euro pentru 20 de potentiali votanti

Sambata, 25 Octombrie 2008, ora 21:33
2156 citiri
Concert PD-L de 20.000 de euro pentru 20 de potentiali votanti

Doar 20 de votanti au participat sambata la spectacolul de lansare a celor doi candidati PD-L in sectorul 1, Ionut Popescu si Anca Constantinescu. PD-L a cheltuit aproximativ 20.000 de euro pentru acest eveniment ce a avut loc in Parcul Herastrau.

Anca Constantinescu si Ionut Popescu au sperat sa aiba parte de sute de sustinatori la lansarea candidaturilor lor, de aceea au invitat trupa Proconsul si pe Andra pentru a sustine recitaluri in cadrul evenimentului.

Vremea rece insa i-a tinut departe pe alegatorii arondati la colegiul uninominal cu numarul 2, unde candideaza cei doi democrat-liberali. Astfel, din cei aproximativ 60 de bucuresteni care au venit la spectacol, maxim 20 locuiau in zona in care vor candida cei doi politicieni, transmite Amos News.

"Sa ridice manutele sus cei care locuiesc in zona colegiului 2!", a strigat moderatorul spectacolului, privind uimit spre o audienta amortita, formata din tineri liceeni si pensionari rataciti prin parc.

Anca Constantinescu si Ionut Popescu, dezamagiti de numarul mic al sustinatorilor, s-au rezumat doar sa anunte ca "Guvernul a expirat" si zilele urmatoare vor face cunostinta pe strada cu toti oamenii simpli.

Anunturile celor doi politicieni au fost facute catre tineri de 15-16 ani, care au inceput sa o huiduie pe Constantinescu cerand sa reinceapa concertul.

Surse din PD-L sustin ca invitatiile pentru acest eveniment, tiparite in mii de exemplare si trimise in cutiile postale ale tuturor alegatorilor din zona colegiului 2, precum si prestatia artistilor care au concertat in parcul Herastrau depasesc suma de 20.000 de euro.

Citește și:
Poate copia AUR rețeta victoriei post-fasciștilor italieni?
Poate copia AUR rețeta victoriei post-fasciștilor italieni?
Linia propagandistică a Rusiei urmată de coaliția câștigătoare în Italia este similară cu cea a liderilor AUR și nu numai. „Azi Giorgia Meloni va câștiga alegerile din Italia, după...
Virajul spre dreapta din Italia reprezintă un pericol pentru Europa
Virajul spre dreapta din Italia reprezintă un pericol pentru Europa
Post-fasciștii italieni au triumfat și sunt de departe cea mai puternică forță din noul Parlament de la Roma. Rezultatul alegerilor va avea consecințe inevitabile asupra cooperării în UE,...